2777
2789
عنوان

یوبوستم هرچی میدونید بگیددد

| مشاهده متن کامل بحث + 1014 بازدید | 149 پست

در ضمن همین آلو بخارا خیلی خوبه نه زیاد باعث میشه برون ریزی زیادی داشته باشی نه چیزه‌دیگه‌ای 

میتونی نوشیدنی های کافیئن دار مثل نسکافه یا قهوه هم بخوری اینام باعث نرم شدن شکم میشه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم منم همینطوریم برای من دیگه حتی برگ سنا هم جواب نمیده حتی شربت المینیوم جی تنها راه اینه شب آلو ...

عزیزم شما ک صبح میخوری دسشوییت کی میگیره گرفتنی اسهال میشی؟؟

من ک صب‌میرم کار تاشب میترسم اونجا اسهال بگیره ابروم برع

عزیزم تا حالا شیاف بزاکودیل مصرف کردن؟؟دوبار پشت س هم بیزاکودیل زدم شیاف وای داشتم میترکیدم رفتم نشس ...

اونم میگیرم براش 

ولی شیاف همروئید و باریج انگار سیمانه اصلا روان نمیشه مدفوع 

من آتنام ۲۹ اسفند ۲۳ ساله میشم .دختر اسفندی و مهربون 🙂😇 هیچ انسانی کامل نیست و قطعا همه مون نقص هایی داریم فقط باید از دیروز مون بهتر باشیم🌱.سعی میکنم خوشحالی به دیگران منتقل کنم 🎉.نماد من ماهی هست یعنی آرام🐠 . یه اسفندی مسئولیت پذیر و مهربونم☃️ . اهل کتاب و موسیقی 📚🎹. و عاشق محیط زیست و حیوانات🌄 .زندگی بهم یاد داد که انسانیت و محبت مهم ترین و به یاد موندنی ترین بخش زندگی مونه💖. شاد بودن تنها انتقامی هست ک میشه از زندگی گرفت🥳. خدایا شکرت بابت خانواده ام و تمام نعمت هایی ک دادی بهم🙏💛.

عزیزم اون پودره روده بهش عادت نمیکنه؟؟

نه عزیزم اصلا

من دخترم ی مدت طولانی استفاده میکرد.یبوست مزمن داشت.با همین درمان شد.دکتر بهم میکفت باید خودت بسنجی .باید باهاش بازی کنی.هفته های اول چ شکم کار میکنه چ کار نمیکنه باید استفاده کنی بعدش باید خودت ببینی چطوریه،احساس کردی سفته استفاده کن،احساس کردی خوبه مقدارشو کم کن.اما قطع نکن.ی مدت این شکلی استفاده کنی دیگه برای همیشه مشکلت رفع میشه

عزیزم اون پودره روده بهش عادت نمیکنه؟؟

فدات شم پیدرولاکس فقط با مصرف آب زیاد سبزی و تحرک دو ساعته یا چند دقیقه ای ممکنه جواب بده 

مامان بنده خدا من میخورد اثری نداش زن عموم میخوره میگه گوشت مرغ و گوسفند هم میخورم و راحت بودم دوای درد هر کس یه چیزی هست

من آتنام ۲۹ اسفند ۲۳ ساله میشم .دختر اسفندی و مهربون 🙂😇 هیچ انسانی کامل نیست و قطعا همه مون نقص هایی داریم فقط باید از دیروز مون بهتر باشیم🌱.سعی میکنم خوشحالی به دیگران منتقل کنم 🎉.نماد من ماهی هست یعنی آرام🐠 . یه اسفندی مسئولیت پذیر و مهربونم☃️ . اهل کتاب و موسیقی 📚🎹. و عاشق محیط زیست و حیوانات🌄 .زندگی بهم یاد داد که انسانیت و محبت مهم ترین و به یاد موندنی ترین بخش زندگی مونه💖. شاد بودن تنها انتقامی هست ک میشه از زندگی گرفت🥳. خدایا شکرت بابت خانواده ام و تمام نعمت هایی ک دادی بهم🙏💛.

عزیزم شما ک صبح میخوری دسشوییت کی میگیره گرفتنی اسهال میشی؟؟من ک صب‌میرم کار تاشب میترسم اونجا اسهال ...

نه من صبح بیدار میشم اولین کارم اینه آلو بخورم بعد اسهال نمیشم فقط شکمم یکم نرم میشه 

چون من آلو نخورم دو روز یا سه روز میرم سرویس 

ولی آلو بخارا بخورم حالم خوبه 

زیاد آلو نخور در حد دو تا یا سه تا 

و یکم از آبش 

امتحان کردن اسی جواب نداده متن تاپیک و نظرات بخونید تکرار نکنید ایده های غیر موثر رو

مگه من باتو بودم که انقدر حمله ور میشی .چقدر بیتربیتن بعضی کاربرا زبون استارتری تو؟

لایک نکنید .توروخدا 
اونم میگیرم براش ولی شیاف همروئید و باریج انگار سیمانه اصلا روان نمیشه مدفوع

نه عزیزمممم شیافه هموریید اسمش روشه برااا هموریید و شقاقه تو همین الان برو ی بیزاکودیل بخر واقعااا اثرشو میبینین بیزاکودیل بزنی بخونی میاره اونقد رودرو پاک میکنه ک قبل بعضی از عملا میدن طرف بزنه رودش تخلیه شه

نه عزیزمممم شیافه هموریید اسمش روشه برااا هموریید و شقاقه تو همین الان برو ی بیزاکودیل بخر واقعااا ا ...

اره برای کلونوسکوپی هم قرصش میدن

مگه من باتو بودم که انقدر حمله ور میشی .چقدر بیتربیتن بعضی کاربرا زبون استارتری تو؟

عزیزم قبلاً هم دوستان گفتن میگم یعنی پیشنهادات که تاحالا گفته نشده بیشتر گفته بشه 

من کی حمله ور شدم؟ 😐