عزیزان چن روزیه یوبوستم یه جوری شده که دفع ک میکنم با هزار تا بدختی فرداش بازم یوبوستم
خیلی اذیت میشم من از بچگی میشدم هزار تا دکتر رفتم قرص ملین دادن
خوب شده بودم
قرص سیتالوپرام ضد افسردگی خوردم همراه با پرانول دکتر نوشته بود به نظرم بعد اون اینطوری شدم الان چن روزه یوبوستم هر چی بگیددددد کردم خاکشیر داروی ملین انجیر گلابی نارنگی زیتون اب زیاد ولی انگار جلوشدیوار کشیدنننن
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزیزم تا حالا شیاف بزاکودیل مصرف کردن؟؟دوبار پشت س هم بیزاکودیل زدم شیاف وای داشتم میترکیدم رفتم نشس ...
اونم میگیرم براش
ولی شیاف همروئید و باریج انگار سیمانه اصلا روان نمیشه مدفوع
من آتنام ۲۹ اسفند ۲۳ ساله میشم .دختر اسفندی و مهربون 🙂😇 هیچ انسانی کامل نیست و قطعا همه مون نقص هایی داریم فقط باید از دیروز مون بهتر باشیم🌱.سعی میکنم خوشحالی به دیگران منتقل کنم 🎉.نماد من ماهی هست یعنی آرام🐠 . یه اسفندی مسئولیت پذیر و مهربونم☃️ . اهل کتاب و موسیقی 📚🎹. و عاشق محیط زیست و حیوانات🌄 .زندگی بهم یاد داد که انسانیت و محبت مهم ترین و به یاد موندنی ترین بخش زندگی مونه💖. شاد بودن تنها انتقامی هست ک میشه از زندگی گرفت🥳. خدایا شکرت بابت خانواده ام و تمام نعمت هایی ک دادی بهم🙏💛.
من دخترم ی مدت طولانی استفاده میکرد.یبوست مزمن داشت.با همین درمان شد.دکتر بهم میکفت باید خودت بسنجی .باید باهاش بازی کنی.هفته های اول چ شکم کار میکنه چ کار نمیکنه باید استفاده کنی بعدش باید خودت ببینی چطوریه،احساس کردی سفته استفاده کن،احساس کردی خوبه مقدارشو کم کن.اما قطع نکن.ی مدت این شکلی استفاده کنی دیگه برای همیشه مشکلت رفع میشه
فدات شم پیدرولاکس فقط با مصرف آب زیاد سبزی و تحرک دو ساعته یا چند دقیقه ای ممکنه جواب بده
مامان بنده خدا من میخورد اثری نداش زن عموم میخوره میگه گوشت مرغ و گوسفند هم میخورم و راحت بودم دوای درد هر کس یه چیزی هست
من آتنام ۲۹ اسفند ۲۳ ساله میشم .دختر اسفندی و مهربون 🙂😇 هیچ انسانی کامل نیست و قطعا همه مون نقص هایی داریم فقط باید از دیروز مون بهتر باشیم🌱.سعی میکنم خوشحالی به دیگران منتقل کنم 🎉.نماد من ماهی هست یعنی آرام🐠 . یه اسفندی مسئولیت پذیر و مهربونم☃️ . اهل کتاب و موسیقی 📚🎹. و عاشق محیط زیست و حیوانات🌄 .زندگی بهم یاد داد که انسانیت و محبت مهم ترین و به یاد موندنی ترین بخش زندگی مونه💖. شاد بودن تنها انتقامی هست ک میشه از زندگی گرفت🥳. خدایا شکرت بابت خانواده ام و تمام نعمت هایی ک دادی بهم🙏💛.
اونم میگیرم براش ولی شیاف همروئید و باریج انگار سیمانه اصلا روان نمیشه مدفوع
نه عزیزمممم شیافه هموریید اسمش روشه برااا هموریید و شقاقه تو همین الان برو ی بیزاکودیل بخر واقعااا اثرشو میبینین بیزاکودیل بزنی بخونی میاره اونقد رودرو پاک میکنه ک قبل بعضی از عملا میدن طرف بزنه رودش تخلیه شه
نه عزیزمممم شیافه هموریید اسمش روشه برااا هموریید و شقاقه تو همین الان برو ی بیزاکودیل بخر واقعااا ا ...
اره برای کلونوسکوپی هم قرصش میدن
مگه من باتو بودم که انقدر حمله ور میشی .چقدر بیتربیتن بعضی کاربرا زبون استارتری تو؟
عزیزم قبلاً هم دوستان گفتن میگم یعنی پیشنهادات که تاحالا گفته نشده بیشتر گفته بشه
من کی حمله ور شدم؟ 😐