2777
2789
عنوان

چیکار کنم شوهرم بهم شک کنه⁉️

370 بازدید | 15 پست

اصلا آدم حسابم نمیکنه. خودشیفتس و فکر میکنه همه فقط دنبال این هستن و اصلا نگرانم نمیشه و فکر میکنه هیچکس نگاهم نمیکنه. حتی وقتی یکی واقعا مزاحمم میشه، واکنش نشون نمیده و ناراحت نمیشه و میگه سوتفاهم شده حتما. اصلا قبول نمیکنه مردها مزاحمم میشن، فقط کتمان میکنه😐

چیکار کنم واقع بین باشه؟! 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ادم حسابش نکن به علایق خودت برس اینجوری اونکه میفته دنبالت

اصلا نمیوفته دنبالم. دقیقا به خودم میرسم به علایق شخصیم میرسم، یه مدت کوتاه یه ذره تکون میخوره و بهم توجه میکنه ولی همینکه یه ذره بهش محبت میکنم، دوباره توجهش میره سمت خودش کلا

اصلا نمیوفته دنبالم. دقیقا به خودم میرسم به علایق شخصیم میرسم، یه مدت کوتاه یه ذره تکون میخوره و بهم ...

خب محبت نکن دخترخوب بعضیاواقعالیاقت محبت ندارن مخصوصاخودشیفته اگه دوسش داری تودلت باشه براش نازکن کلاس بزارشوهرمنم خودشیفتس ولی واسه همه بجزمن چون من همیشه جوری رفتارمیکنم که بفهمه  بودنبودش برام مهم نیس یاخیلی درگیرکارهای خودمم طوریکه میگه واسه ماهم وقت بزاربببین باادم خودشیفته مثل خودش باش 

خب محبت نکن دخترخوب بعضیاواقعالیاقت محبت ندارن مخصوصاخودشیفته اگه دوسش داری تودلت باشه براش نازکن کل ...

اره اینجوری هستم یه مدته. وقتی بهش محل نمیدم، میگه بهم توجه کن. ولی گاهی از دستم در میره و بهش محبت میکنم و ازم فرار میکنه اون موقع. بعدم نیاز جنسی رو نمیدونم چیکار کنم. اگه محل ندم بهش، نیازم می مونه. اگه بخاطر نیازم بهش محل بدم، ازم فرار میکنه. نمیدونم چیکار کنم واقعا. 

اره اینجوری هستم یه مدته. وقتی بهش محل نمیدم، میگه بهم توجه کن. ولی گاهی از دستم در میره و بهش محبت ...

خب اون دوس نداره شمابری سمتش.... ببین چه تیپ وارایشی بیشتردوس داره وقتایی که دوس داری باهم باشین اونجوری باش ولی محبت نکن نازکن