2777
2789
عنوان

چیکار کنم شوهرم بهم شک کنه⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 493 بازدید | 29 پست

مطمئنی خودت کاری نمیکنی که مردها دنبالت بیان؟؟؟

چون خودت گفته بودی شوهرت بهت خیانت میکنه و کتکت میزنه و اصلا بهت حسی نداره 

دوتا تاپیک قبل هم گفتی تو میری بیرون ، به خاطر کمبود محبت ، به همه ی مردها حس داری 

کلا هر دوتون مشکلتون زیاده

و متاسفانه واسه جامعه خطرناکین

شوهرت افتاده دنبال زنهای مردم

تو افتادی دنبال مردهای دیگه

زندگی نیست بجز عشق/بجزحرف محبت به کسی                     ورنه هر خار و خسی/ زندگی کرده بسی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره اینجوری هستم یه مدته. وقتی بهش محل نمیدم، میگه بهم توجه کن. ولی گاهی از دستم در میره و بهش محبت ...

چقدر تاپیکهات همش در مورد نیاز جنسیه

خوب برو دکتر 

برو مشاور مشاور

اینجا هم دنبال مرد میگردی ؟؟؟

مثل تاپیکی که زدی شوهرت باهات رابطه نداره به خاطر همین توی خیابون به همه ی مردها حس داری؟؟؟؟

تو واقعا مریضی

زندگی نیست بجز عشق/بجزحرف محبت به کسی                     ورنه هر خار و خسی/ زندگی کرده بسی
چقدر تاپیکهات همش در مورد نیاز جنسیهخوب برو دکتر برو مشاور مشاوراینجا هم دنبال مرد میگردی ؟؟؟ مثل تا ...

به نظرم مریض تویی و باید درمان بشی چون نشستی پشت گوشی و عین پلیس ها تاپیک های مردم رو تجزیه تحلیل میکنی قضاوت میکنی و مارک میچسبونی به آدما. همچنین مشکلات مردم رو داری به خودت میگیری.

زیر هر تاپیکم اومدی این مدلی حرف زدی. خدا به داد خانوادت برسه فقط. حالت اصلا خوب نیست. به فکر خودت باش درمان کن خودتو. وگرنه رفته رفته نابود میکنی خودتو اطرافیانتو. خوددانی

به نظرم مریض تویی و باید درمان بشی چون نشستی پشت گوشی و عین پلیس ها تاپیک های مردم رو تجزیه تحلیل می ...

والا تو تجزیه تحلیل نمیخوای

هر روز تاپیک میزنی

معروفی دیگه همه میشناسنت

فعلا شما زن و شوهر مریض جنسی هستین و  افتادین دنبال ناموس مردم

برین خودتون رو درمان کنید که جامعه رو امثال شما به این حال و روز انداختن

والا تو تجزیه تحلیل نمیخوایهر روز تاپیک میزنیمعروفی دیگه همه میشناسنتفعلا شما زن و شوهر مریض جنسی هس ...

این فکر پوسیده و برداشت اشتباه توعه. ما اینکارو نکردیم. تو اینجوری فکر میکنی. بخاطر همین میگم حالت خوب نیست و برای اطرافیانت مضر هستی. خودتو درمان کن. تو درمورد منه غریبه اینجوری فکر میکنی، ببین درمورد شوهرت چه فکرهای کثیفی میکنی. 

این فکر پوسیده و برداشت اشتباه توعه. ما اینکارو نکردیم. تو اینجوری فکر میکنی. بخاطر همین میگم حالت خ ...

دوتا تاپیک قبل ، توی تاپیک خانمهای متاهل بیان گفتین

برو بخون، حرفهای خودت رو هم گردن نمیگیری😂😂😂

گفتی میرم بیرون مردها رو میبینم بهشون حس جنسی دارم

همه ی تاپیکهات در مورد حس جنسیته

شوهرت هم که خیانتکاره

داغونه مریض

برین خودتون رو درمان کنید دست از سر بقیه بردارین

چقدر چندشین شماها

شوهر من مثل شوهر تو کثافت نیست بخوام در موردش فکر کنم

هردومون از هر لحاظ سالمیم و مثل شما دنبال کثافت کاری نیستیم

دوتا تاپیک قبل ، توی تاپیک خانمهای متاهل بیان گفتینبرو بخون، حرفهای خودت رو هم گردن نمیگیری😂😂😂گفت ...

یعنی هرکی حس جنسی داره، لزوما میره با این و اون؟ چقدر ذهنت کثیفه و کوته بین هم هستی. مگه حیوانیم که بخاطر نیازمون با این و اون باشیم؟ تو اینجوری فکر میکنی و مارک میچسبونی بهم. واقعا متاسفم برای تربیتت

دوتا تاپیک قبل ، توی تاپیک خانمهای متاهل بیان گفتینبرو بخون، حرفهای خودت رو هم گردن نمیگیری😂😂😂گفت ...

نیاز داشتن، نشانه ی کثیف بودن نیست. نیاز دست خوده آدم نیست. اما اینکه بخاطر نیازت پاشی با این و اون باشی، این بد هست. من توی همه ی تاپیک هام گفتم نیازم به شدت بالاست. نگفتم که میرم با این و اون.. 

ذهنتو یکم شستشو بده. 

نیاز داشتن، نشانه ی کثیف بودن نیست. نیاز دست خوده آدم نیست. اما اینکه بخاطر نیازت پاشی با این و اون ...

نیاز به همسرت کثیف نیست

ولی تو به همه ی مردها احساس نیاز داری الا به همسر خودت  ، اینه که کثیفه

بعدم هی تاپیک زدن نداره

نکنه به غیر از خیابون اینجا هم دنبال مردها میگیردی

برو دکتر و مشاور ذهن و جسم بیمارت رو درمان کن

نیاز به همسرت کثیف نیستولی تو به همه ی مردها احساس نیاز داری الا به همسر خودت ، اینه که کثیفهبعدم ه ...

اصلا حالا که اینطوره و قبول نمیکنی، من هرچی هستم، به تو چه؟؟ برو شوهرتو آدم کن که بهت خیانت نکنه که بخاطر فشار اون، نپری به سر زنها. والا

خیانت دیدی، الان اومدی چسبیدی به گلوی من. داری اشتباه میزنی. حالت اصلا خوب نیست و جای اشتباهی داری خودتو خالی میکنی. من نه شوهر تو و نه شوهر هیچکسو از دستش نگرفتم. اگه میگی گرفتم، خوب کردم گرفتم. میخواست آدم باشه بهت خیانت نکنه😐

اصلا حالا که اینطوره و قبول نمیکنی، من هرچی هستم، به تو چه؟؟ برو شوهرتو آدم کن که بهت خیانت نکنه که ...

به غیر از اینکه مریضی ، مشکل فهم و شعور هم داری 

من کی گفتم شوهرم خیانت میکنه؟؟؟!!!

تو هر روز تاپیک میزنی شوهرت بهت خیانت میکنه و با زنهای دیگه ست و با تو سرده بدبخت بیچاره ، به خاطر همین تو هم میری سراغ مردهای دیگه

هر روز تاپیک بزن ، مردهای سایت بیان سراغت

لیاقتت همینه

به غیر از اینکه مریضی ، مشکل فهم و شعور هم داری من کی گفتم شوهرم خیانت میکنه؟؟؟!!!تو هر روز تاپیک می ...

😂😂وای خدایا چقدر مریضی واسه آدم حرف درمیاری فقط. فکرکنم از اون زنهای سطح پایینی که هیچی توی زندگیت نداری و فقط میشینی پشت سر این و اون حرف درمیاری و اینجوری خودتو خالی میکنی. خدا بهت آرامش بده فقط. 😁

😂😂وای خدایا چقدر مریضی واسه آدم حرف درمیاری فقط. فکرکنم از اون زنهای سطح پایینی که هیچی توی زندگیت ...

سطح پایین تو و شوهرتی که جلو خودتون رو نمیگیرید افتادین دنبال زن و شوهرهای مردم

آقایون سایت بیان این خانم دنبال شما میگرده

بیاین تا دست از سر من برداره😂😂😂😂