2777
2789
عنوان

کسانیکه مخالفن آقایون بیا تو نی نی سایت بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 1661 بازدید | 194 پست
برید سایت خودتونو بزنید مزاحم سایت زنونه نشید اگه خیلی ناراحتین

اگع جاتو تنگ کرده خودت جمع کن برو تا پاهات رو لقد نکرده 

قلبت که پاک باشه ببازیم بُردی:)..️ آرزو میکنم خوبی قسمت آنهایی شود که با تمام بدی هایی که دیدن،یاد نگرفتن آدم های بدی باشند:)️ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برید سایت خودتونو بزنید مزاحم سایت زنونه نشید اگه خیلی ناراحتین

خواهر چرا میگی سایت زنونه؟

اگه سایت زنونه بود که موقع ثبت نام جنیست مرد رو نمیزاشتن

چرا دارین از قبول کردن حقیقت خود داری میکینی

کاش آنقدر آب داشتیم تا جهنم را خاموش کنیم و ای کاش آنقدر آتش داشتیم که بهشت را بسوزانیم تا مردم خدا را برای خودش بپرستند(زرتشت)😅🗿

اسمش نی نی سایته کجاش نشون میده زنونه ستبعدم کابری اقایون موقع ثبت نام تایید میشه خودمدیرسایت اجازه ...

اره دقیقا 

قلبت که پاک باشه ببازیم بُردی:)..️ آرزو میکنم خوبی قسمت آنهایی شود که با تمام بدی هایی که دیدن،یاد نگرفتن آدم های بدی باشند:)️ 

خب باشه ما به پسرا میگیم بیان سمت شما و درخواست بدن خوبه؟

ارزونی خودت

اگع جاتو تنگ کرده خودت جمع کن برو تا پاهات رو لقد نکرده

یعنی خاک دو عالم بر سر تو اگه زن باشی یه درصد و اینجور پشت همجنستو خالی کرده باشی چون در دفاع از خانما اینو گفته

البته من یکی بعید میدونم زن باشی

همه که مث هم نیستن بعضیا واقعا قصدشون کمکه خودم یک کاربر میشناسم واقعا کمک کرد خدا خیرش بده

.   موافقم 

یعنی خاک دو عالم بر سر تو اگه زن باشی یه درصد و اینجور پشت همجنستو خالی کرده باشی چون در دفاع از خان ...

خاک دو عالم رو سر خودت عقده ای 

یعنی خاک دو عالم بر سر تو اگه زن باشی یه درصد و اینجور پشت همجنستو خالی کرده باشی چون در دفاع از خان ...

نظرتون غیر منطقی هس

یعنی چون خانوم هس حتی اگه فحششم داده باشه نباید با نظر مخالفت کنه؟

عجب بابا عجب

کاش آنقدر آب داشتیم تا جهنم را خاموش کنیم و ای کاش آنقدر آتش داشتیم که بهشت را بسوزانیم تا مردم خدا را برای خودش بپرستند(زرتشت)😅🗿

آره مقایسه میکنم چون اینجا ی بخشی از جامعه هس خواهر گلممیدونی چرا اینجا تعداد مرد ها کم هس؟ بخاطر ای ...

خوب شرمنده غلط میکنی با خیابون مقایسه میکنی مگه خیابون برا مرداست؟مرد متجاوز آمارش‌خیلی زیاده اگه اون جوری نباید بیاید خیابون این سایتم اختصاصا برا خانم هاست  شخصیت و شان خودتو بدونی نمیای جایی که ۹۰ درصد خانم هستن و صحبت های ...اگه برا زندگی مشترک هم نیاز به کمک داری کتاب های روانشناسی باید بخونی .....

همه جا آدم خوب وبد وجود داره مردایی که دم به دقیقه تو هرتاپیکی میان تا فقط مزه بپرونن بله شعور ندار ...

عزیزم این سایت درسته زده مردا هم میتونن عضو شن ولی اگه من مرد بودم به هیچ عنوان جایی که ۹۰ درصد خانم هستن عضو نمی شدم ...