2777
2789
عنوان

کسانیکه مخالفن آقایون بیا تو نی نی سایت بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 1800 بازدید | 194 پست
ازچیت از پیکمی بودنت بسوزم ؟افتخار میکنم که عین تو نیستم برا برا مرد جماعت چاپلوسی کن ببینیم کی موف ...

باور کن حتی نمیدونه پیکمی یعنی چی میگه اره دارم🤣🤣🤣🤣

جزو خوشگلترینای شهرمونم😍🦋

قشنگم برا این بی ارزش خودتو ناراحت نکن ولش کن ❤

هری

قلبت که پاک باشه ببازیم بُردی:)..️ آرزو میکنم خوبی قسمت آنهایی شود که با تمام بدی هایی که دیدن،یاد نگرفتن آدم های بدی باشند:)️ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه سایت زنونه هس

اسمش نی نی سایته کجاش نشون میده زنونه ست

بعدم کابری اقایون موقع ثبت نام تایید میشه خودمدیرسایت اجازه ورودشونوداده

اینجاجای حرفای زنونه نیست که

پایان آدمیزاد از بی  خداییست نه از دست دادن معشوق  نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست  که انسان را تمام میکند.
تو یکی بفرما بیرووووووون

تاپیک مثل سایت آزاده 

قانونی نداریم که نتونه تو تاپیک شما باشه

زنی برای تمام فصول برگرفته از شخصیت سر توماس مور ملقب به  مردی برای تمام فصول است انسان اصیل کسی است که آرمانی را برگزیده و  نه، از سر تعبد یا اقتدار کسی یا تقلید از کسی دست از این آرمان نمی شوید.یعنی هیچ تهدید یا تطمیع، هیچ جاذبه یا دافعه اجتماعی و بیرونی او را از نیل به آرمان‌هایش باز نمیدارد. 
خیابون رو با سایتی مقایسه میکنی که ۹۰ درصدش خانمن.؟..شما نمیدونم چجور آدمی هستید و قضاوتون‌نمیکنم ول ...

آره مقایسه میکنم چون اینجا ی بخشی از جامعه هس خواهر گلم

میدونی چرا اینجا تعداد مرد ها کم هس؟ بخاطر اینکه از بس گفتن که اینجا زنونه هس اینجا زنونه هس ولی در اصل برای هردو جنس هس وگرنه ورود رو ممنوع میکردن یا بخش پدران آینده رو نمیزدن!!!

من خودم به شخصه از اینجا خیلی چیز ها درمورد خانوم ها یاد گرفتم و این باعث شده شوهر خوبی برای همسرم باشم 

بقیه ی استفاده دیگه میکنن به من ربطی نداره همونجور که نوع پوشش و زندگی بقیه داخل جامعه به من ربطی نداره

کاش آنقدر آب داشتیم تا جهنم را خاموش کنیم و ای کاش آنقدر آتش داشتیم که بهشت را بسوزانیم تا مردم خدا را برای خودش بپرستند(زرتشت)😅🗿

گوه نخور مرتیکه بی خانواده

تاپیک هم مثل سایت آزاده کسی نمیتونه بگه کی باشه کی نباشه 😃

زنی برای تمام فصول برگرفته از شخصیت سر توماس مور ملقب به  مردی برای تمام فصول است انسان اصیل کسی است که آرمانی را برگزیده و  نه، از سر تعبد یا اقتدار کسی یا تقلید از کسی دست از این آرمان نمی شوید.یعنی هیچ تهدید یا تطمیع، هیچ جاذبه یا دافعه اجتماعی و بیرونی او را از نیل به آرمان‌هایش باز نمیدارد. 
خیابون رو با سایتی مقایسه میکنی که ۹۰ درصدش خانمن.؟..شما نمیدونم چجور آدمی هستید و قضاوتون‌نمیکنم ول ...

همه جا آدم خوب وبد وجود داره  مردایی که دم به دقیقه تو هرتاپیکی میان تا فقط مزه بپرونن بله شعور ندارند که اونم اگه من خانوم باهاشون دهن به دهن کنم یعنی بیشعورم ‌بیتفاوتی از همه بهتره .

آره مقایسه میکنم چون اینجا ی بخشی از جامعه هس خواهر گلممیدونی چرا اینجا تعداد مرد ها کم هس؟ بخاطر ای ...

برید سایت خودتونو بزنید مزاحم سایت زنونه نشید اگه خیلی ناراحتین

جزو خوشگلترینای شهرمونم😍🦋

خوشم آمد ازت

قربونت✨️

نازنین خانوم هستم🧚🏻‍♀️✨️ در مسیر یادگیری، تجربه و نوشتن از روزهایی که می‌گذرن :) مهربون‌تر نظر بده، از پشت گوشی‌ام آدم دلش می‌شکنه🥲🥀

زنا تو ددی سایت میرن اونجا آقایون همینجوری میکنن

قلبت که پاک باشه ببازیم بُردی:)..️ آرزو میکنم خوبی قسمت آنهایی شود که با تمام بدی هایی که دیدن،یاد نگرفتن آدم های بدی باشند:)️ 

[QUOTE=400636905]خب امثال تو هر کی مایله .. تو امضاش بنویسه موافق آقایونه حالا پیام یا نظر یا هر چی ...

عجب! 

شما مرد هستی؟ 

اگه خانم باشی که ای وای برای احوال بچه های آینده‌ات! 

زن علیه زن که میگن شمایی پس 

توی دنیای مردسالاری میای از مردها دفاع میکنی؟ 

خدا به اطرافیانت رحم کنه با این تفکر پوسیده‌ات عزیزم.