2777
2789
عنوان

کسانیکه مخالفن آقایون بیا تو نی نی سایت بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 1844 بازدید | 194 پست
چون ندیده نشناخته به خیلیا تهمت زدی 😑

نمیدونی جواب اینو چرا نمیدم چون میدونم خیلی بیشعور هس 

بحث کردن با این شخصیت منو میاره پایین 

قلبت که پاک باشه ببازیم بُردی:)..️ آرزو میکنم خوبی قسمت آنهایی شود که با تمام بدی هایی که دیدن،یاد نگرفتن آدم های بدی باشند:)️ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیتونن باور کنم یه زن اینقدر تفکرش سطح پایین باشه که این تاپیک رو بزنه

تاپیک اخرم بیاید اسن منظورش به منه همه گفتند خرف بدی نزدی حتی یک درصد دروغ گفته باشی پشت همجنس خودت بودی ولی ببین اینا چقدر دارند فشار میخورن

جزو خوشگلترینای شهرمونم😍🦋

به عنوان ی مرد قبول دارم که اکثر مرد های اینجا خیلی لجن و بیناموس هستن ولی نمیشه کاریشون کرد جز اینک ...

خیابون رو با سایتی مقایسه میکنی که ۹۰ درصدش خانمن.؟..شما نمیدونم چجور آدمی هستید و قضاوتون‌نمیکنم ولی جایی که ۹۰ درصد جنس مخالف باشن آدم با شخصیت عضو نمیشه ...چه زنش چه مردش منم الان مثال سایتی که ۹۰ درصدش مرد باشه نمیرم...

حالا بعضی از خانوم های روشن فکر اینجا تو اینستا آقایونو مورد لایک قرار میدن و میگن وا مگه چیشده 😂

کجاااا بودی کم بود منو بخورن 

قلبت که پاک باشه ببازیم بُردی:)..️ آرزو میکنم خوبی قسمت آنهایی شود که با تمام بدی هایی که دیدن،یاد نگرفتن آدم های بدی باشند:)️ 

تاپیک اخرم بیاید اسن منظورش به منه همه گفتند خرف بدی نزدی حتی یک درصد دروغ گفته باشی پشت همجنس خودت ...

تو یکی بفرما بیرووووووون 

تاپیک اخرم بیاید اسن منظورش به منه همه گفتند خرف بدی نزدی حتی یک درصد دروغ گفته باشی پشت همجنس خودت ...

من خودم حالم از درخواست مردها به هم میخوره تا بجا میگم با نامزدم اختلاف دارم یا فلان میان درخواست میدن

بعد میگن چرا مخالف حضور مردها هستین اینا مرد نیستن هرزن

زنی برای تمام فصول برگرفته از شخصیت سر توماس مور ملقب به  مردی برای تمام فصول است انسان اصیل کسی است که آرمانی را برگزیده و  نه، از سر تعبد یا اقتدار کسی یا تقلید از کسی دست از این آرمان نمی شوید.یعنی هیچ تهدید یا تطمیع، هیچ جاذبه یا دافعه اجتماعی و بیرونی او را از نیل به آرمان‌هایش باز نمیدارد. 
گوه نخور مرتیکه بی خانواده

آخه بهم بر نمیخوره

چون مرتیکه نیستم

تو یکی خوب بسوز