2777
2789
عنوان

کسانیکه مخالفن آقایون بیا تو نی نی سایت بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 1779 بازدید | 194 پست
چون تو تاپیکی محترمانه گفتم خب رد کنین اونم ب فحش بست منو

خب شاید اون برای خودش ارزش قائل نیست و هر حرفیو با هر لحنی به زبون میاره اونم جایی که همه هستن، تو که نباید مثل اونا باشی🥲

نازنین خانوم هستم🧚🏻‍♀️✨️ در مسیر یادگیری، تجربه و نوشتن از روزهایی که می‌گذرن :) مهربون‌تر نظر بده، از پشت گوشی‌ام آدم دلش می‌شکنه🥲🥀

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوستان پیکمی زیاد داری در سطح جامعه نگران نباش اینم یکی مثل خودت

اره دارم بیشتر بسوز

قلبت که پاک باشه ببازیم بُردی:)..️ آرزو میکنم خوبی قسمت آنهایی شود که با تمام بدی هایی که دیدن،یاد نگرفتن آدم های بدی باشند:)️ 

کاش شوهر خودش عضو نینی سایت شه بخندیم...

نمیتونن باور کنم یه زن اینقدر تفکرش سطح پایین باشه که این تاپیک رو بزنه

زنی برای تمام فصول برگرفته از شخصیت سر توماس مور ملقب به  مردی برای تمام فصول است انسان اصیل کسی است که آرمانی را برگزیده و  نه، از سر تعبد یا اقتدار کسی یا تقلید از کسی دست از این آرمان نمی شوید.یعنی هیچ تهدید یا تطمیع، هیچ جاذبه یا دافعه اجتماعی و بیرونی او را از نیل به آرمان‌هایش باز نمیدارد. 
خب شاید اون برای خودش ارزش قائل نیست و هر حرفیو با هر لحنی به زبون میاره اونم جایی که همه هستن، تو ک ...

خوشم آمد ازت

قلبت که پاک باشه ببازیم بُردی:)..️ آرزو میکنم خوبی قسمت آنهایی شود که با تمام بدی هایی که دیدن،یاد نگرفتن آدم های بدی باشند:)️ 

کاش شوهر خودش عضو نینی سایت شه بخندیم...

آرزو ب گور ببر 😂

به عنوان ی مرد قبول دارم که اکثر مرد های اینجا خیلی لجن و بیناموس هستن ولی نمیشه کاریشون کرد جز اینکه بشه به نی نی یار ثابت کرد تا تعلیق بشن 

ولی خب بنظرم جالب نیس بخاطر اینکه چنتا مرد اینجا رو به گند کشیدن همشون رو از ورود محروم کرد همون جور که نمیشه بخاطر وجود زن های هرزه تو خیابون بقیه زن هارو از ورود به خیابون محروم کرد

بهترین کار اینکه اگه درخولت دوستی دادن نه قبول کنید نه رد کنین که باز بتونن درخواست بدن

رفتار اونا هم به شما خانوم ها داره آسیب میزنه هم به مرد های خوب سایت مثلا من الان ی سوال دارم درمورد یک مشکل همسرم جرعت نمیکنم بپرس چون میدونم صد در صد بهم تهمت هول بودن میزنن

کاش آنقدر آب داشتیم تا جهنم را خاموش کنیم و ای کاش آنقدر آتش داشتیم که بهشت را بسوزانیم تا مردم خدا را برای خودش بپرستند(زرتشت)😅🗿