2777
2789
عنوان

کسانیکه مخالفن آقایون بیا تو نی نی سایت بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 1849 بازدید | 194 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره کاربر فعالی نیستم لازم نمی بینم کل زندگیمو تو فضای مجازی پخش کنم

عزیزم اینکه شخصیت شما با یکی دیگه تفاوت داره انقدر سخته که نمیخوای قبول کنی؟ منو تو با هم همسن هستیم بهتر حرف همو متوجه میشیم 

بیا یکم فکر کن شاید اون ادمی که پشت یه کاربری باشه ، کسی باشه که تنهاست! توی دنیای واقعی کسی رو نداره! تنها منبع ارتباطیش اینجاست! تنها جایی که راحت میتونه خودش باشه! جایی که میتونه با دیگران تعامل داشته باشه بدون اینکه بخاطر ظاهرش یا وضعیت مالیش بخوان تبعیض بذارن ... وقتی میبینی یه نفر تاپیکی زده یه لحظه فکر کن شاید مجبور شده شاید به کمک احتیاج داره ... نیازه که بهش توجه بشه و صداش شنیده بشه ، به حرفاش گوش بدن ... اگر نمیتونی اینکارو بکنی بهتره زخم زبون هم نزنی و رد شی 

نازنین خانوم هستم🧚🏻‍♀️✨️ در مسیر یادگیری، تجربه و نوشتن از روزهایی که می‌گذرن :) مهربون‌تر نظر بده، از پشت گوشی‌ام آدم دلش می‌شکنه🥲🥀

یعنی مثل استارتر‌جانم کسی که هم جنسشو‌میکوبونه و دنبال جنس مخالفه

نکوبیدم اگه همجسنم آدم باشه درخواست هیچ کس رو قبول نمیکنه کل زندگیش رو اینجا نمی ریزه

قلبت که پاک باشه ببازیم بُردی:)..️ آرزو میکنم خوبی قسمت آنهایی شود که با تمام بدی هایی که دیدن،یاد نگرفتن آدم های بدی باشند:)️ 

وای حق ...آخه سر یوزارسیف این سری تعلیق شدم یک چند تا بیشعور گیر دادن بهم بهشونم گفته بودم لطفا باهم ...

همیشه بی‌محلی کردن بیشتر عصبانی میکنه ای عده رو

یا استیکر خنده فرستادن

مثل این که توی واقعیت یکی سعی داره عصبیت کنه

تو بخندی خودشه که بیشتر عصبانی میشه😁

مَهشیدم🤍همچو کرم ابریشم در انتظار شکافتن پیله‌ها و پروانه شدن🦋🌱

یعنی مردها هم می‌رن تو سایت زنونه باز زن مقصره و کرم میریزه؟

تو مغزتون ری.دن؟

زنی برای تمام فصول برگرفته از شخصیت سر توماس مور ملقب به  مردی برای تمام فصول است انسان اصیل کسی است که آرمانی را برگزیده و  نه، از سر تعبد یا اقتدار کسی یا تقلید از کسی دست از این آرمان نمی شوید.یعنی هیچ تهدید یا تطمیع، هیچ جاذبه یا دافعه اجتماعی و بیرونی او را از نیل به آرمان‌هایش باز نمیدارد. 
یعنی مردها هم می‌رن تو سایت زنونه باز زن مقصره و کرم میریزه؟تو مغزتون ری.دن؟

دقیقا کجای سایت نوشته فقط زنا بیان  

قلبت که پاک باشه ببازیم بُردی:)..️ آرزو میکنم خوبی قسمت آنهایی شود که با تمام بدی هایی که دیدن،یاد نگرفتن آدم های بدی باشند:)️ 

ببین زن ها میتونن تاپیک ناجور زنن وقتی میدونن تو این سایت آقا هست بعد درخواست رد کنن آقایون کجا می‌ت ...

خب اون زن مجبور بوده و دنبال حل مشکلیه که داره! الان شما کار اون خانم رو بدتر از اون اقایی که به زن متاهل درخواست میده میدونی؟ این تاپیکت باعث‌میشه جسارت اینجور مردا بیشتر بشه ، کاربرای مردی که محترم و باشخیصت هستن هرگز مورد تهاجم کاربرای خانم قرار نمیگیرن 

نازنین خانوم هستم🧚🏻‍♀️✨️ در مسیر یادگیری، تجربه و نوشتن از روزهایی که می‌گذرن :) مهربون‌تر نظر بده، از پشت گوشی‌ام آدم دلش می‌شکنه🥲🥀

سایت عمومی دلشون میخواد زندگیشون‌رو بیان کنن تو رو سننه پیکمی؟

برو منا تی حوصله نیست 

😅ای بابا بزارید باشن تا یکم مشکلات زنان بهتر درک کنن در اینده به دردشون میخوره

😂😂😂😂

نصف کسایی که به اسم‌خانم‌درخواست میدن هم‌آقان،نمیدونم‌کی میخوان بفهمن فضای مجازی هیچیش راست نیست.

یبار با کاربری قبلیم‌ یه سوال راجع به یه مشکل زنانه پرسیدم یه کاربر خانم گفت راهنماییت میکنم و  درخواست دوستی داد اومد پی وی کلی سوال بی ربط جن.سی پرسید و من حدس زدم یا اقسات یا واقعا یه خانمه که بیمار جن،سی خودش