2777
2789
عنوان

کسانیکه مخالفن آقایون بیا تو نی نی سایت بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 1852 بازدید | 194 پست

[QUOTE=400636905]خب امثال تو هر کی مایله .. تو امضاش بنویسه موافق آقایونه حالا پیام یا نظر یا هر چی . دیگه خاله زنک ه ...[/QUOT 

هی آقایون میدونن کی کرم داره میرن سراغ همون 

قلبت که پاک باشه ببازیم بُردی:)..️ آرزو میکنم خوبی قسمت آنهایی شود که با تمام بدی هایی که دیدن،یاد نگرفتن آدم های بدی باشند:)️ 

الان باید ببینی با همین تاپیکش چند تا مرد کثیف رو به خودش جذب کرده

اینایی که انقدر مدافع حقوق اقایونن دقیقا همینطورین

بخدا همین پنج دقیقه پیش یه مرد درخواست داد درجا رد کردم

ولی اینا قبول ندارن مشکل از مرده

خیلییییی عجیبن.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما کاربر فعالی نیستی اونایی ک تو سایت خیلی فعال هستن و زیاد تاپیک میزنن و کامنت میذارن روزانه چندین ...

باور کن من یه بار عکس ناخون توی یه تایپک گذاشتم

بلافاصله درخواست دوستی برام ارسال شد

نمیدونستم کسی هم هست فتیش ناخون داشته باشه

که مذکر نی‌نی‌سایتی بهم ثابت کرد هست

مَهشیدم🤍همچو کرم ابریشم در انتظار شکافتن پیله‌ها و پروانه شدن🦋🌱

الان باید ببینی با همین تاپیکش چند تا مرد کثیف رو به خودش جذب کرده

آدمی نیستم که کسیو جذب کنم 

قلبت که پاک باشه ببازیم بُردی:)..️ آرزو میکنم خوبی قسمت آنهایی شود که با تمام بدی هایی که دیدن،یاد نگرفتن آدم های بدی باشند:)️ 

شما کاربر فعالی نیستی اونایی ک تو سایت خیلی فعال هستن و زیاد تاپیک میزنن و کامنت میذارن روزانه چندین ...

اره کاربر فعالی نیستم لازم نمی بینم کل زندگیمو تو فضای مجازی پخش کنم

پیک می،چوز می، لاو مییییی😫😫

نفهمیدم 

[QUOTE=400636905]خب امثال تو هر کی مایله .. تو امضاش بنویسه موافق آقایونه حالا پیام یا نظر یا هر چی ...

هنوز تو شرایطش قرار نگرفتی ولی امیدوارم هیچوقت برات پیش نیاد که درمورد خیانت همسرت یا مشکلات خانوادگیت پست بذاری و بعد با کلی درخواست کاربرای مرد رو به رو بشی ، این شرایط فرق میکنه تو اون حالت ادم از لحاظ روحی سرخوردست و اون کار باعث شدت گرفتن خشمشون میشه 

نازنین خانوم هستم🧚🏻‍♀️✨️ در مسیر یادگیری، تجربه و نوشتن از روزهایی که می‌گذرن :) مهربون‌تر نظر بده، از پشت گوشی‌ام آدم دلش می‌شکنه🥲🥀

ایشالا بعداً میفهمی 😂

اگه چیز بدی گفتی لایق خودته 

و اگه چیز خوبی گفتی بازم لایق خودته

هنوز تو شرایطش قرار نگرفتی ولی امیدوارم هیچوقت برات پیش نیاد که درمورد خیانت همسرت یا مشکلات خانوادگ ...

هرکی درخواست بده 

رد میکنم دیگه بحث دعوایی نداره

اشکال ندارهمن هزار بار تعلیق شدم روی مسائل جنجالیتا یاد گرفتم فقط بخونم و رد بشمتو هم یاد میگیری این ...

وای حق ...آخه سر یوزارسیف این سری تعلیق شدم یک چند تا بیشعور گیر دادن بهم بهشونم گفته بودم لطفا باهم حرف نزنیم بعد ریپلای میزنه میگه تا چشت در آد هی ریپ میزد 😂😂😔😐