2777
2789
عنوان

زن شوهر سابقم

298 بازدید | 31 پست

با اینکه اصلا بهش کاری ندارم  همش برام پست های طعنه آمیز میزاره،شیش ماه پیش من بچم رو یه روز ندادم به شوهر سابقم چون دوست نداشت بره و گریه میکرد بعد این زنه ورداشت به من زنگ زد گفت ما بچتو نمیخایم تو هم از ما خرج نخواه منم عصبانی شدم گفتم مگه بچه من کالا هست میگی نمیخایم و پولشو نگیر پدرشه باید خرجشرو بده،کلا دیگه نزاشتم بهم زنگ بزنه گوشی دادم دست دخترم خودش با باباش برای دیدن هماهنگ کنه ،حالا هی میزاره حسود نباشین ،برو کار کن اینقد دستت و چشت دنبال کمک دیگران نباشه،درصورتی که من کار میکنم و خرج بچم ۲و نیم بیشتر نیست با ۲و نیم بازم نصف هزینه هاش به گردن منه،پدرش فوق العاده پولداره،و این خانوم دختر بوده شوهر سابق منو گرفته حالا از خوشحالی تو پوست خودش نمیگنجه که شوهرش اینقد پولداره همش میزنه یکی اوج میگیره حسودی نکنین چشم حسود بترکه،با شوهرش دعواش میشه میزاره خدا باعث و بای ش رو لعنت کنه به زمین گرم بخوری منظور منو میگه روانی،من تا به الان اصلا کاری نداشتم و تحویل نگرفتم ،به نظرتون پستی چیزی بزارم بشوره ببرتش؟

اون قسمت از زندگیم که یه بدشانسی بزرگ آوردم ،خیلی درد داشت ،خدایا به یه قسمت دیگه از زندگیم یه خوش شانسی بزرگ بده،که خیلی ذوق داشته باشه.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه سطح پایینه ن بابا ول کن بلاک کن خلاص

دقیقا عین تازه به دوران رسیده ها هفته ایی یه بار دخترم میره این هی پست میزاره

اون قسمت از زندگیم که یه بدشانسی بزرگ آوردم ،خیلی درد داشت ،خدایا به یه قسمت دیگه از زندگیم یه خوش شانسی بزرگ بده،که خیلی ذوق داشته باشه.

دقیقا این موضوع برا منم پیش اومد زنش به شوهر سابقم گفت دخترتو بیار که پول ندیم به زن سابقت خیلی نقشه کشیدن ولی یه روز قبل عروسیشون شوهره سکته کرد مرد ..و من اینجا فهمیدم رو آواره زندگی دیگران نمیشه کاخ رویاهاتو بسازی

عجیبه که استوری زن سابق شوهرت رو میبینی

استوری نیست پیج روبیکا هست که باز گذاشته من اولا میدیدم هی میگفتم این برای کی اینا رو میزاره حالا فهمیدم با منه

عجب ادم احمقی

اون هرزه ارتباط پدرش بابچش نباشه هرزه رابطه خودش باشوهرش باشه

بگوتو انقد مشکل و نواقص داری ک میترسی شوهرت برگرده سمت زن سابقش ازترست اینارو مینویسی ک اخلاق گندت باعث بشه شوهرتو پشیمون کنی از ازذست دادن من😂😂

وگرنه طبق قانون پدر موظفه تا زمان ازدواج مخارج بچرو بده 

الله و اکبر_ الله و اکبر_ الله و اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲
شوهرت چیکاره بود

بساز بفروش

دقیقا عین تازه به دوران رسیده ها هفته ایی یه بار دخترم میره این هی پست میزاره

این بار حتما به شوهر سابقت بگو 

بگو اگه پولی میدی حق بچه هست دیگه دهن اونو ببند تو مسائل بچه دخالتی نکنه