2777
2789
عنوان

زن شوهر سابقم

| مشاهده متن کامل بحث + 298 بازدید | 31 پست

اگه بخوای ارامش خودت بهم نخوره باید بیخیال باشی ولی اگه یه ذره بخوای تنبیهش کنی  یروز با دخترت و شوهر سابقت برو بیرون تا ادم شه از حرص بترکه 

من ترجیها دومی دوست دارم ولی خب عقلانینیست😌

🌺فقط 21 روز، برای 21 روز غذای سالم بخورید و ورزش کنید. بعد از آن تبدیل به عادت شما می‌شود.🌺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عجب ادم احمقیاون هرزه ارتباط پدرش بابچش نباشه هرزه رابطه خودش باشوهرش باشهبگوتو انقد مشکل و نواقص دا ...

آره میترسه فکر کنم ،من میخاستم برگردم که طلاق نمیگرفتم

اون قسمت از زندگیم که یه بدشانسی بزرگ آوردم ،خیلی درد داشت ،خدایا به یه قسمت دیگه از زندگیم یه خوش شانسی بزرگ بده،که خیلی ذوق داشته باشه.
آره میترسه فکر کنم ،من میخاستم برگردم که طلاق نمیگرفتم

اصولا مردا باازدواج دوم قدرزن اولو میدونن

الله و اکبر_ الله و اکبر_ الله و اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲
خوابیده رو پول دردش چیه دیگ 🤧

دقیقا چهار تا مغازه  و کلی خونه داره و من از همه ی اینا گذشتم به خاطر خیانت 

اون قسمت از زندگیم که یه بدشانسی بزرگ آوردم ،خیلی درد داشت ،خدایا به یه قسمت دیگه از زندگیم یه خوش شانسی بزرگ بده،که خیلی ذوق داشته باشه.
اگه بخوای ارامش خودت بهم نخوره باید بیخیال باشی ولی اگه یه ذره بخوای تنبیهش کنی یروز با دخترت و شوه ...

وای فکر کن با شوهر سابقم برم بیرون رسما سکته میکنه همین جوری به خدا هیچ کاری ندارم همش میترسه و میزاره خیر نبینی زنیکه کولی

😂😂😂چه عقده ای هساسی از حق بچت نگذریا ی وقت نگی نمیخاد حتا اگ پولدار ترین زن اون شهرم باشی حق بچتو ...

آره چون گذاشته برو کار کن اینقد چشت به پول ما نباشه بیشتر حرصم گرفته میگم یه چیزی بزارم آخه به تو چه پول بابای تو رو میگیرم مگه پدرشه وظیفه اشه خرج بده

وای فکر کن با شوهر سابقم برم بیرون رسما سکته میکنه همین جوری به خدا هیچ کاری ندارم همش میترسه و میزا ...

ولی خوبه هااااا بهش فکر کن

من خیلی ادم کرمو یی هستم😅😅

🌺فقط 21 روز، برای 21 روز غذای سالم بخورید و ورزش کنید. بعد از آن تبدیل به عادت شما می‌شود.🌺
وای فکر کن با شوهر سابقم برم بیرون رسما سکته میکنه همین جوری به خدا هیچ کاری ندارم همش میترسه و میزا ...

شوهرت هیچ واکنشی نشون ندادبعداز دست دادنت؟

الله و اکبر_ الله و اکبر_ الله و اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲
ولی خوبه هااااا بهش فکر کنمن خیلی ادم کرمو یی هستم😅😅

خخخ

ولش کن بذار برای خودش بذاره و چرت و پرت بگه.

آره واقعا

شوهرت هیچ واکنشی نشون ندادبعداز دست دادنت؟

نه بعد من با چهار تا خانوم دیگه دیدمش

آره واقعا

ولی خیلی احمق هست می دونی چرا؟؟

اومده با مردی ازدواج کرده که به زن سابقش خیانت کرده...چند وقت دیگه به اونم انتخاب می کنه...حالا اون می مونه بین پول و عزت نفسش کدوم رو انتخاب کنه...من حتی برام مهم بود شوهرم به زن سابقش که ۸ سال از طلاقشون می گذشت خیانت نکرده باشه که مبادا احتمال خیانت کردنش تو زندگی با منم بالا باشه حالا اون اومده با همچین مردی و تو رویا سیر می کنه.

❤️❤️