2777
2789
عنوان

مامانا تو رو خدا بیاین بچه هاتون چند سالگی حرف زدن

| مشاهده متن کامل بحث + 333 بازدید | 68 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استرس گرفتم به خدا از بس مردم گفتن چرا حرف نمیزنه

پسر منم یک ناه دیگ سه سالش میشه تازه داره دوتا کلمه رو بهم میچسبونه و ادم میفهمه چی میگ،همه هم تا منو میبینن این چرا حرف نمیزنه چرا فلانه

منم میگم چرا تو خونه حرف میزنه شمارو دید ساکت شد

والا ای بابا هربچه ای با بچه ی دیگ فرق داره

استرس گرفتم به خدا از بس مردم گفتن چرا حرف نمیزنه

توجه نکن ..بخدا اینقدر بلبل زبونی کنه خدایی نکرده لال که نیست اذیتش نکنید ..خواهرم خیلی فشار آورد به پسرش این دکتر اون دکتر چقدر هزینه الکی آخر به میل خودش حرف زد ..

تو خانواده ما بچه هایی که دیرتر زبون باز کردن الان خیلییی روان‌تر و سلیس تر از اون یکیا که زود زبون باز کردن صحبت میکنن

زنی برای تمام فصول برگرفته از شخصیت سر توماس مور ملقب به  مردی برای تمام فصول است انسان اصیل کسی است که آرمانی را برگزیده و  نه، از سر تعبد یا اقتدار کسی یا تقلید از کسی دست از این آرمان نمی شوید.یعنی هیچ تهدید یا تطمیع، هیچ جاذبه یا دافعه اجتماعی و بیرونی او را از نیل به آرمان‌هایش باز نمیدارد. 

نگران نباش در کل به ژن و کلی عوامل دیگ بستگی داره مثلا پسر من دقیقا مثه خود من یکسالگی اولین دندونش درومد و همون موقع هم کلمه میگفت .... دقیقا مثه خودم دیر دندون دراورد پ زود زبون باز کرد ....کلا بچه ها متفاوتن 

خدایا همون که میدوني 💕
عزیزم چی کار میکنن تو گفتار درمانی دقیقا کارشون چیه؟

ی سری تمریناییو انجام میدن همراه بازی

بعد ب خودتونم میگن تو خونه چ تمرینایی انجام بدین

آروم و واضح حرف بزنین

بعضی از حروف ک مشکل دارن چطور بیان کنی ک بهتر یاد بگیره

اگ خدایی نکرده مشکل خاصی بود ارجاع میده جای دیگ یا کارای دیگ میکنن.

تو خانواده ما بچه هایی که دیرتر زبون باز کردن الان خیلییی روان‌تر و سلیس تر از اون یکیا که زود زبون ...

دقیقا مثل دو تا بچه خواهرم اون بزرگه که دیر زبون باز کرد حرفا عجیب غریبی میزنه😅

و اینکه ی چیزی که خیلی موثر بود من زیااااد باهاش حرف میزذم هر کاری میکردم یا میکنم براش توضیح میدم شاید فکر کنی بچه نمیفهمه ولی باور کن خیلی خوب می‌فهمه همه چیو براش توضیح بده و زیاد باهاش صحبت کن 

منموقع اشپزی میذاشتم کنارم مثه کسی ک دستور اشپزی میده براش میگفتم ....باور میکنی الان بهش بگو میخوام کیک بپزم چبا بریزم همرو میگه 

یا بگو میخوام تخم مرغ درست کنم چیا بریزم میگه همرو

خدایا همون که میدوني 💕