مامانا بچم یه خورده دیگه ۲ سالش نیشه و هنوز جز ماما و بابا و نه نه و اب اونم یکی دو بار اب رو گفته چیز دیگه ای نمیگه مطمئنم خوب میشنوه به کوچکترین صدا ها واکنش نشون میده و معنی هر وسیله و کاریو میدونه خیلی نگرانم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
توجه نکن ..بخدا اینقدر بلبل زبونی کنه خدایی نکرده لال که نیست اذیتش نکنید ..خواهرم خیلی فشار آورد به پسرش این دکتر اون دکتر چقدر هزینه الکی آخر به میل خودش حرف زد ..
تو خانواده ما بچه هایی که دیرتر زبون باز کردن الان خیلییی روانتر و سلیس تر از اون یکیا که زود زبون باز کردن صحبت میکنن
زنی برای تمام فصول برگرفته از شخصیت سر توماس مور ملقب به مردی برای تمام فصول است انسان اصیل کسی است که آرمانی را برگزیده و نه، از سر تعبد یا اقتدار کسی یا تقلید از کسی دست از این آرمان نمی شوید.یعنی هیچ تهدید یا تطمیع، هیچ جاذبه یا دافعه اجتماعی و بیرونی او را از نیل به آرمانهایش باز نمیدارد.
نگران نباش در کل به ژن و کلی عوامل دیگ بستگی داره مثلا پسر من دقیقا مثه خود من یکسالگی اولین دندونش درومد و همون موقع هم کلمه میگفت .... دقیقا مثه خودم دیر دندون دراورد پ زود زبون باز کرد ....کلا بچه ها متفاوتن
من پسرم سه سالش شدتونست یه کم حرف بزنه همه باحرفاشون اینقدراذیتم میکردن ولی اهمیت ندادم شماهم نگران نباش وقتی همه چیزومتوجه میشه یعنی مشکلی نداره به حرف میفته
و اینکه ی چیزی که خیلی موثر بود من زیااااد باهاش حرف میزذم هر کاری میکردم یا میکنم براش توضیح میدم شاید فکر کنی بچه نمیفهمه ولی باور کن خیلی خوب میفهمه همه چیو براش توضیح بده و زیاد باهاش صحبت کن