2777
2789
عنوان

مامانا تو رو خدا بیاین بچه هاتون چند سالگی حرف زدن

| مشاهده متن کامل بحث + 333 بازدید | 68 پست
تجربه من .‌.بعضی بچه ها ۴سالگی زبون باز میکنن ..و بعدشخیلی روان واضح و خیلی هم این بچه ها باهوش هستن ...

یعنی تا ۴جا دارن

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسرم ۳ سال و نیم؛دقیقا مث پسر شما

دایره کلمه هاش خیلی محدود بود و جمله بندی هم نداشت

بردمش گفتار درمان خیلی سریع مشکلش حل شد

شمام حتما ببر کوتاهی نکن

دخترم ۱ سال و نیم کامل حرف میزد خیلی خیلی زود افتاد ب جمله بندی چون تمرینات گفتار درمان رو تو خونه وقتی با پسرم انجام میدادم اونم کنارمون بود😂

تجربه من .‌.بعضی بچه ها ۴سالگی زبون باز میکنن ..و بعدشخیلی روان واضح و خیلی هم این بچه ها باهوش هستن ...

واقعا خواهرزادتون ۴ سالگی حرف زد قبلش کلمه نمیگفت الان باهوشه ؟

یعنی تا ۴جا دارن

چندتایی که دیدم ۴سالگی زبون باز کردن واضح و وراج حرف میزدن ..دختر دوستم چقدر ناراحت بود همه زخم زبون میزدن که بچت لته حرف نمیزنه همین که چهار سال شد اینقدر قشنگ حرف میزنه 

دکتر چی کار میکنه بعد؟

اصلا ببره ببینه مشکلش چیه تا حالا نبرده  که اگه احتیاج به گفتار درمانی داره ببره

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

همه بچه ها یکی نیستن یکی زود حرف میزنه یکی دیر

پسر من ۱۰ ماهگی جمله بندی و صحبت کردنش مثل یه آدم ۲۰ ساله بود اما برادر زاده ام بعد ۳ سالگی تازه خوب کلمات و عدالت میکرد جمله نمیتونست بگه

بچه هایی میشناسم که بعد ۴ سالگی و ۵ سالگی صحبت کردن

واقعا خواهرزادتون ۴ سالگی حرف زد قبلش کلمه نمیگفت الان باهوشه ؟

کلمه می‌گفت خواهرم خیلی گفتار درمانی بردش ولی من می‌دونم که بی فایده بود دقیق همون ۴سالگی به بعد حرف زد اینقدر هم حرفای درشت میزد ما تعجب این تا دیروز حرف نمیزد 😅🤭