2777
2789
عنوان

چرا خواستگارای سنتی اینجوری شدن😑

| مشاهده متن کامل بحث + 214 بازدید | 29 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون که هیچی نگفته بعد از اون تعریف کردنش و بهم برخورده ذهنم درگیر شده میتونست بگه به فلان دلیل پسر م ...

نه عزیزم معمولا چیزی نمیگن که طرف ناراحت نشه و همین عدم تماس یعنی نظر منفی .انشالله که هر چی خیره خودت و قوی کن از اینجور ادما زیاد میان و میرن اونی که باید میرسه :)

نه عزیزم معمولا چیزی نمیگن که طرف ناراحت نشه و همین عدم تماس یعنی نظر منفی .انشالله که هر چی خیره خو ...

میدونی کلا از خواستگار سنتی زده شدم با اینکه اولیشم بود بقیه خواستگارام خود اون آقا اول به خودم میگفتن بعد من به خانواده میگفتم که لین آقا با این مشخصات قصد خواستگاری داره 

خیلیم پیگیرتر و واقعی‌تر بودن 

والا من بهم خیلی برخورده فعلا کارشون زشت بود از اینکه هیچی نگفتن حتی نگفتن مثلا خب به این دلایل نه ن ...

خب شماهم اصلا دیگه پیگیری نکنید..داییتم پیگیری نکنه از این به بعد

منتم داشته باشن زنگ بزنن بگن‌ بیاییم.نیامدنم مهم نیست‌.خدا ادم مناسب تری میاره توو زندگیت‌ قطعا

خب شماهم اصلا دیگه پیگیری نکنید..داییتم پیگیری نکنه از این به بعدمنتم داشته باشن زنگ بزنن بگن‌ بیایی ...

اره من که پدر مادرم کلا از اول نه بودن اونا بیان هم جلو با این کارشون قطعا نه میگن پدر مادرم بازم 

♥️ممنون از نظراتت

چرا عکس بازی میکنید ؟یک کافه چیزی قرار میزاشتید خوب...و اینکه خودت آدم مذهبی هستی ؟اگه نیستی اذیت می ...

نه من مذهبی خشک نیستم معمولیم 

اونا خیلی مذهبین چون از مادرمم پرسید اهل نماز روزه هست ؟ حجاب دخترتون در چه حده  

بعد دیگه عکس خواست منم به مادرم گفتم یدونه بفرسته حجابمم معمولی بود موهام معلوم بود