2777
2789
عنوان

چرا خواستگارای سنتی اینجوری شدن😑

216 بازدید | 29 پست

خیلی ذهنم درگیر شدهههه 

ما سنتی آشنا شدیم از طریق معرف که داییم بود 

دو سه روز مادرامون حرف زدن و اطلاعات دادن از من و اون آقا و ... دو شب پیش خانوم چند تا عکس از پسرش فرستاد و پدر مادر من خیلی نپسندیدن اما من خوشم اومد و گفتم اجازه بدین قرار حضوریم داشته باشیم یک بار بعد تصمیم بگیرم

خلاصه مادرم دو سه ساعت بعد از اینکه عکسای ایشونو دیدیم یه عکس از من فرستاد چون مادر ایشون درخواست کرده بود 

مادرش در جواب پیام داد که (دخترتون خیلی زیبا و باکمالات هستن بسیار عالی 🌸🌸💋💋) 

ولی بعد از این هیچ حرف دیگه‌ای نزده از دو شب پیش تا الان 

خیلیم مذهبین اونا بقیه عروساش همه حجاب کامل دارن از کادرم پرسید حجاب دختر شما در چه حده ؟ مادرم گفت معمولیه و توی عکسمم یه شال عادی رو سرم بود و موهامم معلوم بود 

چون نمیخوام خود واقعیمو قایم کنم و عکس محجبه کامل ندادم

به نظرتون چرا دو روزه که هیچی نگفته ؟🧐

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ازدواجی که قراره با پیام بازی مادرا و بدون خود طرفین انجام بشه همون بهتر که کلا انجام نشه شما هیچی ولی پسری که مامانش میره دنبال زن براش میگرده خیلی بی عرضه است 

اگه وسط یه بحث کاملا جدی وقتی کم اوردی به اسم کاربریم متوسل بشی بهت تبریک میگم تو یه احمق تمام عیاری                      

نمیدونم 

اگه معیارشون حجاب کامل و چادری بودن دختر بوده باید از همون وقتی که مادرتون گفت دخترم حجابش معمولیه منصرف میشدن 

شاید پسره نپسندیده خب هرکسی سلیقه ای داره 

اما شاید بازم بیان ممکنه همزمان چند مورد تو ذهنشون داشته باشن 😅

مغرور مشو به خود که خواندی وَرَقی ،  زان روز حَذَر کن که ورق برگردد...                                               یادم نمی آید تابه حال بخاطر عقاید کسی به او توهین کرده باشم. احترام، انتخاب اول من در هر گفتگوست. به تضاد آرا احترام میگذارم و قدرت گفتگوی سازنده را باور دارم... حتی اگر مخالف عقیده کسی باشم، تا زمانی که به من آسیبی نمیرساند با او دشمنی نمی ورزم. احترام گذاشتن، حتی وقتی مخالفیم، نه نشانه ضعف، که نشانه بلوغ فکری ست. تجربه به من آموخته که با ادب و احترام میتوان به قلب ها راه یافت، حتی اگر به ذهن ها نه. 🌻

اگه خیلی مذهبین و شما عادی دیگه به در هم نمیخورین چرا برات مهمه !!؟

چون که هیچی نگفته بعد از اون تعریف کردنش و بهم برخورده ذهنم درگیر شده 

میتونست بگه به فلان دلیل پسر من و دختر شما بهم نمیان و کنسله 

اما فقط تعریف کرد بعدم هیچ اعصابم خورد شده

کاش یه چیزی میگفت نه اینکه ازم تعریف کنه بعد هیچی نگه دیگه بهم برخورده خیلی

بیخچال مثلا انتظار داشتی بیاد بگه وای چرا درست حجاب نداره؟بعدش بی احترامی پیش میومد

یک بنده ی خدا دستش از دنیا کوتاهه، یک گل صلوات به روحش هدیه کن 🌷اللهم صل علی محمد و آل محمد 🌷