2777
2789
عنوان

تنها مشکل من و شوهرم که به خون هم تشنه شدیم

| مشاهده متن کامل بحث + 868 بازدید | 50 پست
خواستگارم اومده گفته که من توقع دارم زنم که کارمنده کمک خرجم باشه و از آن طرف مگه من به خانواده ام ت ...

من نمیدونم بستگی به خانوادش داره اینکه بهش ارث رسیده یا نه یا خانواده خوبین یا نه 

برای من نه ارثی داشتن نه کمکی و اصلاااا عاطفی نیستن ولی با اینحال من خود شوهرمو دوس دارم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهرم میگه وقتی بقیه نمیدن من چیکار کنم ولی حقیقت اینه میدونه ولی وابسته مادرشه اصلا بهش میگم مادرت ...

فقط چاره ش همینه پولاش خرج شه که نداشته باشه کمک کنه وقتی فشار و زور روش بیاد صداشم در میاد 

فقط چاره ش همینه پولاش خرج شه که نداشته باشه کمک کنه وقتی فشار و زور روش بیاد صداشم در میاد

اخه اونقد بمن نمیده که خالی خالیش کنم نهایت در حد پنج تومن کارتمو پر کنه اونم اگه بگم باز برن تا اخر ماه لفتش میده 

اخه مادرشم بی آب و چشم بزا همه دختراش ترشی و سبزی میگیره با پول من ولی برا خود من زورش میاد چطوری بی ...

اصلا اهمیت نده 

چرا دوست داری بری زیر منت 

مگه تو محتاج یه ترشی و سبزی هستی دختر خوب 

برو بخر منت به جیب شوهرت 

همون بهتر نمی‌ده 

شوهرت به مرور زمان دستش میاد البته اگر تو بتونی سکوت کنی 

مردا لجباز هستن نزار بیفته رو دنده لج 

منم به مادر شوهرم کمک میکنم حتی بچه های دیگه کادوی روز مادر نمیخرن 

تازه مادرشوهر من زبون خیلی خیلی تلخی داره اهل تشکر نیس فقط نیش میزنه‌و توقع داره 

به خدا رفاه منو همسرم از بقیه بیشتره 

خیر و برکتش صد برابر تو زندگیمون هست 

سعی کن سکوت کنی به مرور زمان شرایط بهتر میشه 

ولی اگر واقعا نمیتونی تحمل کنی زنگ بزن به مادر شوهرت به جای اینکه با شوهرت دعوا کنی 

اخه اونقد بمن نمیده که خالی خالیش کنم نهایت در حد پنج تومن کارتمو پر کنه اونم اگه بگم باز برن تا اخر ...

مثلا یه پنج تومن یه جا بده هایلایت مو .. نداشته باشی مجبوره بده .. میخواد جیبتو خالی بذاره؟ ماه بعد یه پنج تومن یه جا محصولات پوستی .. یا کلاس .. یا باشگاه .. اون راه های خرج کردن پول زیاده ... اون که صد میلیون صدمیلیون داره بذل و بخشش کنه حتما داره دیگه

من هیییچ وقت در مورد مردی که نداشته باشه این راهنمایی رو نمیکنم یا حتی مردی که واقعااا مجبور باشه برای خانواده ش در حد گذران زندگیشون خرج کنه .. اما این که هم پولداره هم باید خرج سفره داری و ترسشی و سبزی و دور همی گرفتن واسه بقیه خ اهر برادراشو بده بهترین کار همینه

دوست عزیز من شما رو کامل درک میکنم با دیدن تاپیکت یادم خودم افتادم شوهر منم با اینکه وضع پدرشوهرم خیلی خوبه چند تا مغازه و خونه و محاله روزی یک عیدی یا کادو تولدی به نوه هاش بده همش از شوهر من پول میچاپه و توقع خرج مادر و خواهر و برادرش رو بده بخدا من که متنفرم از پدرشوهرم .

مشابه شرایط شمارو داشتیم، بحث و جدلهای الکی..

نتیجه رو بگم بهت، نبین،نپرس و برات مهم نباشه

چون اگه در مقابل خودت هم این کارها رو نکنه، پنهونی انجام میده 

و بیشتر از چشمش میوفتی، پس جایگاه خودتو حفظ کن با بی تفاوت بودن..