2777
2789
عنوان

تنها مشکل من و شوهرم که به خون هم تشنه شدیم

| مشاهده متن کامل بحث + 875 بازدید | 50 پست
عزیزم اصلا خودتو درگیر نکن اگه شوهر خوبی داری چرا زندگی روزهر مار می‌کنی واسه خودت اینکه خرج می‌کنه ...

شوهرم خیلی عاشقم بود یشب بی من نمیخوابید الان حوصلمو نداره از بس با هم شب و روز سر مادرش دعوا کردیم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با دعوا چیزی درست نمیشه فقط بدتر میشه شرایط 

راضیش کن برید مشاوره 

اگر واقعا مادرش حقوق و درآمد نداره وظیفه بچه هاشه که  کمک کنند 

اما اینکه زرنگی کنن و فقط مخارج گردن شما باشه واقعا زور داره 

اسی شاید اون یکی بچه هایش کمک نمیکنن خودشون باید شعورشون برسه 

شوهرت بچگی این وسط گیر کرده 

از زیر سنگ بیاره باز خرج مادرشو میده کلا براش یه مسئولیت شده

عیب نداره بذار مجبور شه از زیر سنگ در بیاره اونجا دیگه کم میاره به خواهر برادراش میگه شما هم باید درگیر باشید.. ولی از هیییچ چیت نزن از هر چی خوشت میاد بخر به خودت برس آرایشگاه هر چی ..

با دعوا چیزی درست نمیشه فقط بدتر میشه شرایط راضیش کن برید مشاوره اگر واقعا مادرش حقوق و درآمد نداره ...

اخه مادرشم بی آب و چشم 

بزا همه دختراش ترشی و سبزی میگیره با پول من ولی برا خود من زورش میاد چطوری بیخیال شم لااقل اگه برام ارزش قائل بودن اینقد خشم نداشتم 

وای خدا نکنه خیلی دوسش دارم

اینجا فقط مغز تو شستشو میدن خواهر 

حرفای میزنن که بیشتر ب خونش تشنه شی

قلبت که پاک باشه ببازیم بُردی:)..️ آرزو میکنم خوبی قسمت آنهایی شود که با تمام بدی هایی که دیدن،یاد نگرفتن آدم های بدی باشند:)️ 

شوهرم خیلی عاشقم بود یشب بی من نمیخوابید الان حوصلمو نداره از بس با هم شب و روز سر مادرش دعوا کردیم

دعوا نکن اصلااااا دعوا نکن بد ماجرا تو میشی .. اتفاقا خیییلی مهربون باش هیییچ چی برای شوهرت کم نذار غر هم نزن اما خووووب خرج کن

خواستگارم اومده گفته که من توقع دارم زنم که کارمنده کمک خرجم باشه و از آن طرف مگه من به خانواده ام تعهد مالی دارم و چون تک پسرم باید کمکشان کنم مثل قبل ازدواجم در حالی که درآمد خانوادش به نظر من کافی هستش و نیاز به کمک ندارن و خودمان هنوز به کمک هم به نظرم نیاز داریم چون چیزی نداریم اول ازدواج. من دوست دارم ذخیره کنم تا بتوانیم انشاالله خانه بخریم. به نظرم آیندم مثل شما میشه ردش کنم بهتره نه؟

عجیبه اگه واقعا همینطور باشه که میگی خود شوهرت متوجه نیست ؟؟

شوهرم میگه وقتی بقیه نمیدن من چیکار کنم ولی حقیقت اینه میدونه ولی وابسته مادرشه 

اصلا بهش میگم مادرت زورش میاد یه شیشه مربا برا من بگیره میگه نه مادر من اینکدلی نیست اون میخواد تو یادبگیری 😂

خواستگارم اومده گفته که من توقع دارم زنم که کارمنده کمک خرجم باشه و از آن طرف مگه من به خانواده ام ت ...

آره صد درصد .. مگه فقط باید نون بخور نمیر داشته باشید ؟ قراره رشد کنید خونه ماشین تفریح