2777
2789

باور کنید جدیدا به خون هم تشنه شدیم و تنها تنها مشکل من خانوادشه 

هیچ رفتار بدی نداره شخص خودش ولی رفتاراش با مادرش منو پر از نفرت کرده 

ده تا خواهر برادرن همه وضعیت های مالی خوب و شبیه هم ولی این رابین هود خانوادست 

از گوشت و مرغ بگیر تاااا وسیله صد میلیونی برا مادرش وظیفه ماست کل رفت و امدش وظیفه ماست 

مادرش بمن میگه بقیه پسرام ندارن من توقع نمیکنم حالا خدا شاهده وضع مالی همه کپیه همه فقط چون ما بچه نداریم این میگه شما باید مسئولیت خرج ما باهاتون باشه چون خرجی ندارید 😅

جالبه با این همه خرج ذره ای ارزش برام قائل نیست برای هکه دختراش هر فصل انواع سبزی و ترشی میگیره بمن میگه برا تو نمیگیرم که خودت یاد بگیری 😅

همون ترشی و سبزی و مهمونی دختراش هم با ماست یقرون درامد نداره هر هفته دختراش مهمونشن 

سر این رفتارا اینقد من و شوهرم دعوا کردیم و توهین کردیم که به خون هم تشنه شدیم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انقدر خرج بتراش برو مبل جدید بردار وسیله جدید خونه بخر بندازش زیر قسط و قوله دیگه چیزی نمونه بخواد خرج مادرش کنه

ازم خواستگاری کن گوزباقالیه لعنتی😭😂 من میخوام خانوم خونت شم🥲🥹🎀🩵

انقدر خرج بتراش برو مبل جدید بردار وسیله جدید خونه بخر بندازش زیر قسط و قوله دیگه چیزی نمونه بخواد خ ...

آره این عالیه خرج تراشی کن نتونه کاری انجام بده برای دیگران

وایی حیف زندگیت عزیزم میدونم حق داری با اینک خرجیشون با شماست اما احترام قاعل نیست خیلی عذاب اوره اما حیف زندگیتع یه جوری اروم باشوهرت حرف بزن ک کم خرجشونو بکشه حدعقل یا احترامتو داشته باشن

کاریش نمیشه کرد متاسفانه    هرجا بگی هم میخوان بگن درامد خودشه  خودش میتونه تصمیم بگیره کمک کنه ب پدرمادرش  و اینکه توام که گرسنه نموندی    قانون اینو میگه 

با احترام  ؛ لطفا آقایون در تاپیک های من شرکت نکنن و همچنین ریپلای نزنن لایک هم نکنن 🙏