2777
2789

من با خانواده ش مشکل دارم خودش هم تا همین دیروز طرف من بود و حق به من می داد 

امروز از وقتی اومد اخمو بود 

گفتم چته گفت آره برادرم گفته زنت گیر میده توهین ما نکردیم و زنت حساسه و با همه قطع رابطه ست

در صورتی که زن اون گفته نمی خواد صدا منو بشنوه بچه اون تا منو دیده سرشو انداخته پایین تا سلام نده 

شاهد همه اونا هم شوهرم بوده 

بعد شوهرم اینا رو گفت گفتم تو چی گفتی زد تو شونه م که چکار کنم برم دعوا کنم راست میگه تو حتی با خانواده ت هم خوب نیستی می دونه من خانواده درستی ندارم منت کرد تو سرم 

بعد گفت برو بیرون تو باعث شدی من با زن و بچه برادرم قطع رابطه باشم 

منم گفتم خودت رفتی دعوا کردی 

کلا اون آدم حامی منو انداخت بیرون 

دخترم گریه کرد گفت نرو منو کشید تو گفت بمون من برم 

دخترم هم پشت سرش سوییچ پرت کرد 

اونم ملی پیام داده منو بیرون کردی و برنمی گردم 

ببین من نمیدونم بینتون چی گذشته با جاری ولی به خدا قسم اینو درک کنید که باید شر رو خوابوند . انقدر نجنگید با خانواده همسر یه روز خسته میشه از این جار و جنجال ها . احترام گذاشتن رو یادشون بده به جای جنگ

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دخترت کار اشتباهی کرده ! هیچوقت بچه رو وارد بازی هاتون نکنید 😐 به دخترت بگو زنک بزنه از پدرش عذرخواهی کنه 🖐️ عصبانیتش فروکش کنه برمیگرده بعد راجب بقیه مسائل صحبت کنید 

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

جلو شوهرت با برادرش تماس میگیرفتی میگفتی خونواده شما توهین کردن چطوریه که زنت میگه نمیخاد صدامو بشنوه توهین نیس یا بچت منو میبینه سلام نمیده؟؟ اگه اینا توهین نیس مطمئنن قطع رابطه من اصلا توهین نیس..

بیخیال دوسداشت برمیگرده دوست هم نداشت بره بمونه بغل ایل و طایفش آرامش داشته باشی

عزیزم صبر کن بزار اروم بشه 

ولی خب درکل سعی کنید ارامش برقرار کنیم تو خونه 

و صلح بیاریم 

باور کن هیچ جنگ و بحثی با خانواده شوهر ارامش نمیاره به خونه مون 

سعی کن حتی شده تو ظاهر و نمایشی روابط حسنه کنی 

فقط 29 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋
دیگه چه نمایشی وقتی زن طرف میگه نمی خواد صدا منو بشنوه

بزار اون بده باشه 

نه تو

فقط 29 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋