2777
2789
عنوان

چرا باید آمپول زن مرد یه دختر باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 6084 بازدید | 195 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به بازو ؟

نه باسن 

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
من که نمیترسم برای اون خوب نیست

اون اصلا براش مهم نیست 

نازنین خانوم هستم🧚🏻‍♀️✨️ در مسیر یادگیری، تجربه و نوشتن از روزهایی که می‌گذرن :) مهربون‌تر نظر بده، از پشت گوشی‌ام آدم دلش می‌شکنه🥲🥀

چه ربطی داشت ؟ حتما خودتو مهربون نشون دادی درخواست گرفتی حالا قبول نکردی خیلی کار خاصیه ؟

از این به بعد هر کسی درخواست دوستی بده میدونم چیکار کنم 

تا الانم هیچی نگفتم

❌اگه درخواست دوستی دادم یا مزاحمتی ایجاد کردم یا اینکه تو تایپیک های جنسیتی نظر دادم به نی نی یار اطلاع بدین که تعلیق بشم

سلام بر شما آقای مهربون 

حالتون چطوره ؟ 

غصه نخور شاید یادشون رفته استخدام کنن تزریقات چی و آمپول زن آقا 

بهشون پیشنهاد بده یه چند تا جوون کاربلد  آقا استخدام کنن 

عاشق رنگ قرمز پر رنگ 

دختراااا منم بودم خجالت میکشیدم شاید بنده خدا خجالتیه😂برو توبه کن برادر

داداش من رفت آمپول بزنه دختر بود 

میگفت خجالت کشیدم اما وقتی آمپول زده دیدم چقدر وارد تره نسبت به بقیه

میگفت ی جوری زد درد حس نکردم

اینا همشون پسرن یا زن نمان خیالت تخته تخت

دلم میخاد دوباره بهم درخواست بدن 

قبول میکنم 

ولی دیگه اون روی نامهربونم بالا میاد 

به شمام ثابت میشه که پسر به پسر درخواست نمیده

❌اگه درخواست دوستی دادم یا مزاحمتی ایجاد کردم یا اینکه تو تایپیک های جنسیتی نظر دادم به نی نی یار اطلاع بدین که تعلیق بشم