2777
2789
عنوان

چرا باید آمپول زن مرد یه دختر باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 6466 بازدید | 195 پست
سآبقه کاری من بیشتره و به قول معروف چندتا پیراهن بیشتر پاره کردمالبته قبل کنکور هم یه دوره بیمارستان ...

باشه شما راس میگی 

حوصله ندارم واقعا 

موفق باشی دیگه ریپ نزن🙋🏼‍♀️

ز غوغای جهان میو🌱🐈‍⬛

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قشنگ اومده بود تو حلقم می‌گفت درد داری؟ اگه درد داری تا بیشتر بیحسی بزنم😭🤣

منی ک در طول انجام خدمات دندون پزشکی کلا چشمام بستس... 🚶🏻‍♀️😂

چشم بند میندازم از دم و دستگاه دندون پزشکی میترسم... 

میشه برا قبولیم دعا کنید❤️🙏
ولی واقعا راس میگهمن زایمان کردم توبیمارستان خصوصی دوبار سزلرین،بجز دکتر،همشون آقا بودن،چند نفر،واقع ...

لباس چیو درمیارن آقا درمیاره ؟ چیکاره بود ؟؟؟؟

لایک نکنید .توروخدا 

چه فرقی داره چی میشه مثلاً ؟ من هفته ای یدونه آمپول ویتامین میزنم همشون مرد هستن حالا چون زن نیست نزنم؟

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
خیلی به ندرت پیش میاد حضور پزشک نیاز باشه یعنی منکه ندیدم، تزریقات داخل مفصلی رو خود ارتوپد تزریق می ...

منم همینو میگم دیگه

اصولا کم موارد خاص پیش میاد که نیاز به دخالت مستقیم پرستار یا پزشک باشه

معمولا سرم معمولی و یه آمپول نوروبیونه مثلا....

منی ک در طول انجام خدمات دندون پزشکی کلا چشمام بستس... 🚶🏻‍♀️😂چشم بند میندازم از دم و دستگاه دندون ...

چشمات باز باشه با دکتر چشم تو چشمی خیلی حس بدیه 🤣

منم میبندم چشمامو 🤣

BSc in Nursing from TUMS| MSc Student in Critical Care Nursing at MUI👩🏻‍⚕️

آخرین راه مردای سایت برای دلبری و پاک نشون دادن خودشون:

این درخواست دوستی هایی که هفته به هفته برای من میاد 

من هیچکدوم رو قبول نمیکنم 

اینقدر راحت به همدیگه تهمت نزنیم 

اینجا نه مرد نه زن دنبال دلبری کردن نیستن

❌اگه درخواست دوستی دادم یا مزاحمتی ایجاد کردم یا اینکه تو تایپیک های جنسیتی نظر دادم به نی نی یار اطلاع بدین که تعلیق بشم

بلانسبت مملکت اسلامیه

اره والاه،منم زایمانم های ریسک بود جفتش،

پرستاره اقامیاد میگیره از دستت و سرم میبره اتاق عمل،یاکارارو چندتا آقاانجام میدن،خودشونم زیادن

کاس خانم باشه واقعا

دیگه ازما گذشت دیگه...

این درخواست دوستی هایی که هفته به هفته برای من میاد من هیچکدوم رو قبول نمیکنم اینقدر راحت به همدیگه ...

اینا همشون پسرن یا زن نمان خیالت تخته تخت 

که هربارپریدیم بی ترس ازبلندی؛به جای شاخه ریشه هارواصلاح میکردیم🕊