2777
2789
عنوان

چرا باید آمپول زن مرد یه دختر باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 5342 بازدید | 195 پست
تو درمونگاه ها پرستار کار میکنه دختر خوب مثل قدیم نیس الان فقط با مدرک پرستاری میزارن تزریق انجام بد ...

اون پرستار نیست و بهیار یا تزریقات هستند

من خودم کادر درمانم و خیلی بهتر از شما اصول و قواعد بیمارستان رو میدونم دختر خوب

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی میکشی؟بابا قرن ۲۱ ول کنید این حرفا رو دکتر به شما هیچ نگاه جنسی نداره خیالتون راحت

دیگه ازین تاپیک باید بفهمی میل جنسی مرد هیچ ربطی به قرن چند باشه نداره .پسرچه امپول بزنه چه براش بزنن توفکرای بدیه و لی دختر نه امپولشو میزنه ومیره

لایک نکنید .توروخدا 
من خودم‌ پرستارم واقعا چه ذهنت مریضه چند سال اورژانس کار کردم مریض برای ما مریض هست فرق نداره مرد زن ...

ولی واقعا راس میگه

من زایمان کردم توبیمارستان خصوصی دوبار سزلرین،بجز دکتر،همشون آقا بودن،چند نفر،واقعا ادم کنی معذب میشه

مثلا آقا لباس درمیاره کلا،یا خیلی کارای دیگه

کاش لاقل سر زایمان کمی به فکرباشن

حالا با دکتر آقا برا سرماخوردگی ایناکارندارم ولی تو زایمان وافعا کمی بده

اون پرستار نیست و بهیار یا تزریقات هستندمن خودم کادر درمانم و خیلی بهتر از شما اصول و قواعد بیمارستا ...

احتمالا دانشجویی 

من پرستار ۵ سال سابقه م عزیزم 

برو یه سر بپرس بهت میگن

ز غوغای جهان میو🌱🐈‍⬛

تزریقات اصولی وظیفه پرستاره خیلی کار اشتباهیه میدن دست کسی که فقط یه دوره دیدهآداب و اصول داره

تزریقات اصولی چیه؟

تزریقات مثلا داروهای خاص بله 

باید ماهر باشه اما یه تقویتی ساده زدن که اینقدر پایین و بالا کردن نداره

وای منم .بعد اوسکول ماسکم نزده بود راحت نمیتونستم نفس بکشم..

وای ماسک باید حتما بزنن برو گزارش بده 

غیر بهداشتی میشه ممکنه زخم حتی عفونت کنه

BSc in Nursing from TUMS| MSc Student in Critical Care Nursing at MUI👩🏻‍⚕️