2777
2789
عنوان

خانم هایی که دختر نوجوان دارن بیانننننن

| مشاهده متن کامل بحث + 1506 بازدید | 110 پست
اصن خوشش نمیاد اصن ۳ روز خونه پایینش بود اصن انگار نه انگارفقط واسه هدف خاش از خانواده اش کمک میگیره ...

معلومه که ب سری حرف ها رو نمیشه به خانواده گفت 

دختر شما قطعا ی شخصیت جدا داره از شما. قطعا توی ذهنش حرف هایی هست که برای خودشن

شما باید جوری رفتار کنی که شما رو حامی ببینه 

ازتون فراری نباشه 

سخت گیری افراطی، بچه و از شما فراری میده  و بچه و به فنا

اسون گیری افراطی ،بچه و بازم هم فراری میده هم به فنا 

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تعادل مهم ترین چیزه ما به عنوان ی مادر یا پدر اول باید به خواسته ی خودمون از بچه نگاه کنیمببینم چقدر ...

متاسفانه این تعادل وجود نداره

ی سری از اینور بوم میوفتن و ی سری از اون ور بوم

(من رو مورد نقد و نصیحت قرار ندهید) #حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره!          هروقت به کسی گفتم دیگه ریپلای نکنه خودش این تاپیکو بخونه https://www.ninisite.com/discussion/topic/16713258/%DA%AF%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D9%88%D9%82%D8%AA-%D9%87%D8%A7

قبلا داخل روبیکا پیج داشت ادیت میزد یا حرف میزد منم دوست نداشتم بعد اینکه میدونستم من خوشم نمیاد رمز ...

کاش تو عنوانت میزدی هرکسی نظر میده هم سنشو بیان کنه هم فقط اونایی که دخترنوجوان دارن نظر بدن الان چندتا 14ساله میان پارت میکنن من دختر 11سال دارم وبه خودم اجازه نظر دادن نمیدم چون تجربه ای ندارم

افرین داری ی عقده ای به بار میاری 

اگه تو تربیتت درست باشه اینارو میزاره کنار 

من خودم مثل دخترت بودم تو سن ۱۴ ۱۵ سالگی اشتباهاتی کردم ولی مامانم از راه درست بهم گف 

الان ی دوست بیشتر ندارم همه اون گروها و چتا بنظرم مسخره ترین کار ممکنه خیلیممم فرصت پیچوندن دارم ولی نمیکنم اینکارو چون عقده نشده برام از راه درستش فهمیدم ک اشتباهه

دلم‌میسوزد‌وکاری‌ز‌دستم‌بر‌نمی‌آید.شبیه عکس پروفایلمم...   خدایا تروخدا باشه؟!...🥲                                                                           دعا کن آدم شم و بهت برگردم غلط کردم بی غمت   اگه سر کردم ، هر عشقی غیر عشق تورو اقا جون غلط کردم اصن اگه باور کردم....تورو جون رقیه زود منو پاکم کن نشد شرِ منو از سر دنیا کم کن.... یاثارالله مددی حسین اباعبدالله💔

معلومه که ب سری حرف ها رو نمیشه به خانواده گفت دختر شما قطعا ی شخصیت جدا داره از شما. قطعا توی ذهنش ...

بعد یه نکته هست یادم رفت بگم:

مشاورش گفته آدم منطقی،اروم و درونگرا،رویا پرداز،و آدم منطعفی هست بعد 

اصلا سیاست نداره

چیزی که به خودش ربط ندارند اصن کاری باهاش نداره

مهارت ارتباط گیریش توی مدرسه به شدت ضعیفه

و به همین دلیل می‌ره تو فضا مجازی 

اسی جان در جواب همه گفتی من خوشم نمیاد فلان کارو کنه 

خب خیلی وقتا اصلا لازم نیست شما از کارای نوجوونت خوشت بیاد اون داره روند طبیعیشو طی میکنه تو فقط لازمه از دور مواظبش باشی 

گوشي هوشمند زير شانزده هفده سم هست 

مثل چاقو بدي دست بچه دوساله بگي بايد ار الان ياد بگيره 

ولي چون اول دادي و الان ميخواي بگيري با مشاوره جلو برو 

سيزده سال دوست نبودي نميتوني يك شبه اين راه رو بري صبر كن و باهاش دوست بشو و دوست هاي خوب براش پيدا كن

مادر منم همینکار کرد تا 18 گوشی نداشتم اما با ملایمت ولی کارش خیلی خوب بود تونستم ایندمو بسازم درسمو ...

برادر زادم از کلاس سوم گوشی وواتساپ وروبیکا داشت الان کلاس هفتمه یه دختر به شدت قرتی چشم وگوش باز که همش سر وگوشش می‌جنبه ودنبال تیپ زدن وخودشو به رخ همه کشیدن هست حتی دخترم دیده لباس زیرهاشو نشون چندتا پسر داده 😓ادم نمیدونه چیکار کنه ازاد بزاره ول کنه هووووف