2777
2789
عنوان

خانم هایی که دختر نوجوان دارن بیانننننن

| مشاهده متن کامل بحث + 1534 بازدید | 110 پست

با صحبت کردن زمین به آسمون نمیاد

فقط باید محدودیت کلی گزاشته بشه

مثلا بگید به شرطی که از درس و یا هر مسئولیت های دیگری که داری عقب نیوفتی میتونی استفاده کنی

به بچه ها از ی سنی به بعد باید استقلال نسبی داد چون لایقش هستن

(من رو مورد نقد و نصیحت قرار ندهید) #حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره!          هروقت به کسی گفتم دیگه ریپلای نکنه خودش این تاپیکو بخونه https://www.ninisite.com/discussion/topic/16713258/%DA%AF%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D9%88%D9%82%D8%AA-%D9%87%D8%A7

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خوشم نمیاد بعد بردمش مشاوره یه ۲ ماهه

خودت باید بری تا رفتار درست و یاد بگیری 

اون داره روند طبیعی نوجوان بودنش تو این نسل و میره. خودت باید به عنوان ی مادر، مسئولی که یاد بگیری رفتار درست چیه 

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

مادر همون بچه عجیبه که تو مدرسه همه مسخرش میکنن و هیچ دوستی نداره:

با نام و یاد خدا رها میشم از همه چیز فقط برای تو تلاش میکنم فقط برای تو میخوابم و میخورم و رژیم میگیرم و ورزش میکنم و زندگی میکنم برای تو...❤ دلم میخواد بفهمم شمس و جلال الدین محمد چه چیزی فهمیدن که اینطور برات زندگی کردن خدا❤ 
با دخترت دوست شو

اصن خوشش نمیاد 

اصن ۳ روز خونه پایینش بود اصن انگار نه انگار

فقط واسه هدف خاش از خانواده اش کمک میگیره

میگم:

یه سری حرف هارو نباید به خانواده گفت

توی تست غربالگری مدرسه هم زده بود از زندگی ناراضیه یا لذت نمیبره

از این آدمای بیخودی تو فضای مجازی پره ، تو فضای مجازی نه تو اجتماع و واقعیت هم زیادن شما نمیتونی از همه چی محدودش کنی آخرش که به سنی میرسه گوشی کاملا در اختیار خودش باشه باید درست غلط یادش بدی که وقتی ی روزی شما حواست نبود خودش بتونه تصمیم درست بگیره و گول چیزی یا کسیو نخوره 

با صحبت کردن زمین به آسمون نمیادفقط باید محدودیت کلی گزاشته بشهمثلا بگید به شرطی که از درس و یا هر م ...

تعادل مهم ترین چیزه 

ما به عنوان ی مادر یا پدر اول باید به خواسته ی خودمون از بچه نگاه کنیم

ببینم چقدرش با نسل جدید و حال و هوای زندگی جدید تفاهم داره چون نمیشه بت عقاید 60 سال پیش ی بچه ی توی نسل جدید و کنترل کرد

بعدش باید راه درست و پیدا کنیم 

که چیکار باید کرد که ی بچه، توی دوران خودش، درست ترین راه و بره و دچار راه های اشتباه نشه؟؟ 

نیاز به خانواده داره برای اشتباه نکردن؟ قطعا داره 

چطور ی خانواده کمکش کنه و حمایتش کنه ؟باهاش رفیق باشه، ی سری جاها کوتاه بیاد ،ی سری جاها با رفاقت بهش یاد بده 

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

بهترین کار رو کردی،منم طبق گفته بقیه گفتم بزار گوشی بدم دستش از دنیای روز عقب نمونه و باهاش دوست باشم درساش رو ول کرده چسبیده گوشی به هیچ عنوان حریفش نمیشم

به نظرم گوشی مثل مواد مخدر میمونه هر کی میگه مونده به استفاده اش دروغ میگه،یه نوجوان چی میدونه استفاده درست یعنی چی

گوشی بعد از ۱۸ سالگی باید داد دست بچه

اصن خوشش نمیاد اصن ۳ روز خونه پایینش بود اصن انگار نه انگارفقط واسه هدف خاش از خانواده اش کمک میگیره ...

دخترت امروزی هست 

استقلال طلبه حتما ازت میترسه که نمیخواد باهم صمیمی بشید نزارید ازتون بترسه یا حساب ببره اگ براش مشکلی پیش بیاد بیاد ب شما بگه ن ب دوستاش ک بیشتر صدمه میبینه