2777
2789

من حدود ۳ ماهه گوشی دخترمو گرفتم

چون زیاد گوشی نگا میکرد

بعد اصلا نمی‌ذاشتم چت کنه یا با دوستاش حرف بزنه

بعد یواشکی همیشه گوشیشو چک میکردم و وقتی میفهمید میگفتم اشتباهی دیدید

به زور رمزشو می‌گرفتم

بعد دخترم با آدم اشتباهی تو فضا مجازی دوست شده بود که فحش زیاد میداد بعد. گرفتم ولی گفت دیگه انجام نمیدهم اینا اصلا باور نداشتم

بعد تا ۱۸ سالگی گوشی بخش نمیدم اصلا

بعد با گوشی من کار می‌کنه فقط اجازه یه دوستش رو دادم و اگه ببینم با یه نفر دیگه چت می‌کنه یا وارد یه گروهی شده خدا شاهده می‌کشمش اصن تمام

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اشتباهه اینکارت

فقط 11 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مردم هرگز خوشبختی خود را نمی‌شناسند اما خوشبختی دیگران همیشه جلوی دید آنهاست  به داشته های خود عمیق تر نگاه کنید   

افتضاح رفتار کردی افتضاح 

و دقیقا نتیجه ی عکس میده این شدت رفتار

باید از راه دوستی و رفیق بودن وارد بشی به ذهن و زندگی بچه ی نوجوان 

بهت پیشنهاد میکنم حتما و حتما ی مشاور برو برات قشنگ توضیح بده چ رفتاری مناسبه

وگرنه مطمعن باش با ی نتیجه وحشتناک روبرو میشی 

چون حس زندانی بودن به بچه دادن مخصوصا نوجوان، فاجعه اس

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

متاسفم برات با این کارت فقط یه ادم عقده ای بار میاری 

-گفت اگر کلمه بودی؟ +گفتم:خسته، فرتوت، آشفته، نگران، بی‌تاب، غم‌زده، امیدوار، امیدوار، امیدوار..🌱 حرف دل همه رو شاملو گفته: «برای تو، برای چشم‌هایت، برای من، برای دردهایم، برای ما، برای این همه تنهایی... ای کاش خدا کاری کند..! اگر‌صبرمون‌لبریز‌شه‌طغیان‌میکنیم..🖤🥀برای دو تا از پسر عمه هام که توی متروپل از دستشون دادیم...برای زجه های عمم بخاطر پسر های جوون مرگش.. برای طفل 2 ماهه پسر عمه ام که نیومده بی پدر شد یتیم شد.... .برای عمو جوانم که توی 20 سالگی به جنگ رفت بخاطر مردم کشورش و ناموسش شهید شد و نیست ببینه ضحاک ها با دختران کشورش چه ها که نمیکنن... 

سلام. من مخالف دسترسی تمام و کمال نوجوانان به فضای مجازی هستم. حتی تو امریکا هم برای نوجوانان محدودیت وجود داره

اما اینکه چطور این حد و حدود رو ایجاد کنید با ۰۹۶۴۰۰ بخش مشاوره تماس بگیرید. 

مشاورهاشون تحصیلات آکادمیک دارند و رایگان هم هست.

روزهای غیر تعطیل از ۸ صبح تا ۸ شب هستند اما ساعتهای نوبت دهی برای مشاوره ۸ صبح یا ۱۲ ظهر یا ۴ عصر عست.

شهید همت: {در زمان غیبت اطاعت محض از ولایت فقیه داشته باشید.} دوستانی که‌‌ میخواید نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀

قبلا داخل روبیکا پیج داشت ادیت میزد یا حرف میزد منم دوست نداشتم بعد اینکه میدونستم من خوشم نمیاد رمز ...

دلیل همین بی اعتمادیش این همه محدود کردن شماست ، براش بشین توضیح بده قشنگ بفهمه تو چرا میخوای که اون داخل فضای مجازی دسترسی نداشته باشه