2777
2789
عنوان

این کارنامه قلمچی خوبه بنظرتون

| مشاهده متن کامل بحث + 307 بازدید | 56 پست
کجاش دقیقا ؟اخه من شماره جدید دادم ولی کد ملی یکیه اوکیه؟

یکم گزینه های سایت رو زیر رو کن پیداش میکنی من  قبلا دیدم الان دیگه فارغ التحصیل شدم آزمون نمیدم 

اینو دیگه نمیدونم والا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب با تراز ۶هزار قلم چی چی قبول شدی ؟

عزیزم لطفا از تاپیکم برو بیرون ممنون میشم

کاربری دست هزارنفرهه👀پروفایلم یه گربه س که روی تخت خوابیده🐱🐈_از الان میخوام برای آینده م بجنگم، برای یه خیال راحت، برای آرامش۱۹خرداد۱۴٠۴✨

اره باید درستش کنی منم این مشکلو داشتم

چیکار کردی اوکی شد

من نمیتونم جلوی خودمو بگیرم😂الان دوازدهم مثلا شاید شیشتا درست زده باشم

کاربری دست هزارنفرهه👀پروفایلم یه گربه س که روی تخت خوابیده🐱🐈_از الان میخوام برای آینده م بجنگم، برای یه خیال راحت، برای آرامش۱۹خرداد۱۴٠۴✨

چیکار کردی اوکی شدمن نمیتونم جلوی خودمو بگیرم😂الان دوازدهم مثلا شاید شیشتا درست زده باشم

فقط تست زیاد 

ازمون امروزم حسابی تحلیل کن که چرا غلط زدی چرا غلط میزنی کلا اشکالتو بر طرف کن برو اون قسمت کتابو هزار بار بخون تا بتونی مثل من ۷۵ بزنی😂😂

خانم دکتر آینده ؛)

چقد بی تربیت تقصیر منه

الکی بحث میکنید مگه اینجا محل شوآفه من فقط سوال پرسیدم شما من و بقیه رو خرد میکنید 

فقط تست زیاد ازمون امروزم حسابی تحلیل کن که چرا غلط زدی چرا غلط میزنی کلا اشکالتو بر طرف کن برو اون ...

ماشالا دست راستت رو سر من

برای قبولی در چه رشته تی و چه سابقه تحصیلی؟؟؟

نمیدونم نظر شما چیه