2777
2789
عنوان

این کارنامه قلمچی خوبه بنظرتون

| مشاهده متن کامل بحث + 306 بازدید | 56 پست
توام میتونی با همین فرمون برو

💪🏻💪🏻

کاربری دست هزارنفرهه👀پروفایلم یه گربه س که روی تخت خوابیده🐱🐈_از الان میخوام برای آینده م بجنگم، برای یه خیال راحت، برای آرامش۱۹خرداد۱۴٠۴✨

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم نظر شما چیه

من چند سال پیش کنکور دادم زیاد اطلاع ندارم که الان چجوریه 

اگه سابقه تحصیلی خیلی خوبی داشته باشی شاید بتونی پیراپزشکی تیپ سه بیاری احتمالش خیلی کم ولی 

البته بازم میگم من جدیدا از کنکور اطلاعی ندارم 

من چند سال پیش کنکور دادم زیاد اطلاع ندارم که الان چجوریه اگه سابقه تحصیلی خیلی خوبی داشته باشی شاید ...

الان ۶٠درصد معدل شده

نهایی هامو میانگین ۱۹میگیرم

کاربری دست هزارنفرهه👀پروفایلم یه گربه س که روی تخت خوابیده🐱🐈_از الان میخوام برای آینده م بجنگم، برای یه خیال راحت، برای آرامش۱۹خرداد۱۴٠۴✨

درصد زیست و ریاضی رو افزایش بدهپایه خوبی داری؟ زیستت اصلا جالب نیستمشکلت با زیست چیه

اره

زیست مشکلم اینه که تعداد درست هام خوبه اما تعداد غلطام خیلی زیاده

هی وسوسه میشم سوالارو میزنم

ارهزیست مشکلم اینه که تعداد درست هام خوبه اما تعداد غلطام خیلی زیادههی وسوسه میشم سوالارو میزنم

من رشتم تجربی بوده هرچند خیلی از اون زمان میگذره ولی اصل قواعد درس و تغییر نمیده

من سال دوم دبیرستان که دهم شما میشه همین مشکل رو داشتم و این مشکل یک سال باهام ادامه پیدا کرد

عدم آموزشش صحیح و به خصوص عدم تست زدن یا تست تکراری زدن باعث میشه غلط بزنی

زیست شناسی و طبق نمودار فراموشی بخو‌ن

تست زوج فرد در ۱ ذوز و ۳ روز بعد از تدریس یک درس و ۶ و ۱۲ و ۲۴ روز بعد مکرر آزمون زمان دار کار کن

من رشتم تجربی بوده هرچند خیلی از اون زمان میگذره ولی اصل قواعد درس و تغییر نمیدهمن سال دوم دبیرستان ...

ممنونم از راهنماییتون

پشت کنکوری کسی هست یه سوال دارم ؟

نه دواردهمم

بنظرتون کسی که میخواد یه سال پشت بمونه پایه دوازدهم رو تا چند ماه باید جمع بندی کنه بره سراغ پایه ها ...

همزمان بنظرم