الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
الان با این گرونی و تورم حتی پسر هایی که موقعیت خوبی دارن هم نمیتونن خونه بخرن چه برسه بقیه پسرا
(در اسلام چیزی به نام کارما وجود ندارد؛بلکه عدل الهی وجود دارد .شاید [این عدالت] فوراً آشکار نشود ، اما وقتی زمانش برسد ، از جایی ضربه میزند که نه وجدانی بماند، نه بهانه ای .....«سرنوشت، زیباترین تسویه حساب است » دست هایی که یوسف را به چاه انداختند ، سالها بعد دستانی شدند که [برای لقمه ای]نان گدایی میکردند....ترازوی خداوند هرگز اشتباه نمیکند). لطفا امضامو کپی نکنید🌹. درخواست دوستی نمی پذیرم🌺
ولی اگر ذهنیتت اینه که اول زندگی باید همه چی فراهم باشه اصلا ازدواج نکن
کاش میدونستم آخرین غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️