2777
2789
عنوان

خانمها کممممممک

112 بازدید | 4 پست

خانمها من این ماه یه فولیکول ۲۷ آزاد کردم الان روز ۲۷ ام هستم از دیروز هی فکر میکنم دارم پریود میشم دل درد میگیرم۵ دقیقه باز خوب میشم اعصابم داغون شد نمیدونم چرا اینجوریه

سه شنبه 30شهریور انتقال جنین داشتم برام دعا کنید مثبت شم

احتمال داره فولیکولت تبدیل به کیست شده باشه معمولا بالاتر از 24تبدیل به کیست میشن،دکترت نگفت احتمال بارداریت پایینه چون زیاد بزرگ شده

معجزه زندگیم ترنم من 25 آبان سال 97 ساعت8و40دقیقه صبح بعد از یازده سال انتظار فرشته زمینی ما شد.خدایا عاشقتم  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید وقت تخمک گذاریته یا باردارشدی منم تو بارداریم اوایلش اینطوری بودم همش فکر میکردم پریود میشم

نه روز ۱۸ دل درد شدم شدید رفتم سونو گفت فولیکول ۲۷ آزاد شده الان منتظرم ببینم پری میاد یا نه

احتمال داره فولیکولت تبدیل به کیست شده باشه معمولا بالاتر از 24تبدیل به کیست میشن،دکترت نگفت احتمال ...

نه اگه آزاد نشه کیست میشه ماله من آزاد شد