من پارسال تو امتحان نهایی پارسال شیطون گولم زد در حد 3 4 نمره تو کل امتحانات تقلب کردم ولی با اون تراز نرفتم دانشگاه اصلا نرفتم امسال دانشگاه رتبم نجومی شد نخوندم الان حق الناسش گردنم هست یا نه چون بالاخره تراز اون نمره حساب شده ولی خوب باز از طرفی من نرفتم و رتبم نجومی شده جا بر اونا باز شده دیگه درسته ؟ ؟ اگر حقشون هست برا جبرانش باید چی کار کنم ؟ اگه هست من تو فکرمه تا آخر اذر نماز شب بخونم براشون تو همین ۴۵ روز دعا کنم اوکیه؟ بسه؟ ثوابش مثلاً هدیه بدم به اونا؟ چون پول ندارم فعلا تا خودم باید برم سرکار
خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزهگان»شادمان شوند. وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان! من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم 💔همین قدر تلخ💔.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من که نماز روزه ای حجابی چیزی ندارم حداقل حق مردم گردنم نباشه حداقل یکم سرم بالا باشه جلو مادرم زهرا که حجاب و نماز روزه نداشتم حداقل حق کسیو تا حق نکردم خیلی پشیمونم خداروشکر نرفتم دانشگاه
از لحاظ شرعی وقتی شدنی نیست استغفار و توبه کنید کافیه
خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزهگان»شادمان شوند. وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان! من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم 💔همین قدر تلخ💔.
مهمم همون حق الناسه ولی اینی که گفتی نمیدونم باید چیکار کنی ولی چیز زیاد مهمیم نیس بنظرم
آخه میگم اگه من از طرفی این کارو کردم از طرف دیگه هم رتبم خوب نشده انتخاب رشته مردود شدم خوب یکی دیگه که حقش بوده جای من رفته و رشته بدون کنکورم نزدم که جای کسی رو بگیرم از طرفی باز من این کارو کردم و بالاخره تراز گرفتم نمیدونم ایشالله خدا ببخشه