2777
2789

یه روزی داشتم لاک میزدم بهم گفت واسه کی داری لاک میزنی و این کارا چه معنی داره با ارایش کردن هم مخالفه ولی من دوس دارم به خودم برسم

خودت میگی پارتنر ....

بکش زیر باسن محترمش که با برف سال دیگه بیاد پایین

اینا تغییر پدیر نیستن من زور زدم

تهش با بدترین بی احترامیا تموم شد، فقط چون رفته بودم عقد دوستم

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خو چرا باهاشی؟

برا من گیر بود خدایی ولی نمیگفت برل کی میگفت دوس ندارم مثلا لاک جیغ رژ فلان دوس ندارم

یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

خو چرا باهاشی؟برا من گیر بود خدایی ولی نمیگفت برل کی میگفت دوس ندارم مثلا لاک جیغ رژ فلان دوس ندارم

دقیقا از این حرفش ناراحت شدم گفتم منظورت چیه گفت فک کردم واسه شوهرت میزنی😐😐😐 بخدا مشکل داره ها گفتم اگه شوهر داشتم با تو در ارتباط بودم؟ بعد گفت مگه از این مدل ادما نیست 😐

۵۰ درصد مشکل روانی از سمت اون ولی تویی که تو این رابطه تحقیر آمیز موندی هم ۵۰ درصد دیگه خودت مقصری

من دوسش دارم که باهاش موندم ولی واقعا این رفتاراش رو مخه خیلی هم مذهبیه منو با ارایش ببینه یجوری رفتار میکنه انگار اشغالم

خودت میگی پارتنر ....بکش زیر باسن محترمش که با برف سال دیگه بیاد پاییناینا تغییر پدیر نیستن من زور ز ...

واقعا حرفای زشتی میزنه که در شان من نیست من اولین باره با کسی در ارتباطم واقعا لیاقتم این حرفایی که میزنه نیست

من دوسش دارم که باهاش موندم ولی واقعا این رفتاراش رو مخه خیلی هم مذهبیه منو با ارایش ببینه یجوری رفت ...

برو مشاوره شخصیتت زنگ خطره با این چیزی که گفتی بیشتر باید نگران خودت باشی اونو اصلا فراموش کن در وهله اول 

من دوسش دارم که باهاش موندم ولی واقعا این رفتاراش رو مخه خیلی هم مذهبیه منو با ارایش ببینه یجوری رفت ...

لازمه بگم اگ سبکت آرایش وامروزی و فلان هست بااین آدم پژمرده میشی وتموم میشی ب عبارتی ته می‌کشی کاتتت تمام

واقعا حرفای زشتی میزنه که در شان من نیست من اولین باره با کسی در ارتباطم واقعا لیاقتم این حرفایی که ...

بابا بهت میگم کارت ساختس بااین میگی علاقه 

پیشنهاد میکنم فیلم ملیوراه های نرفته اش را همین الان دانلود کن ببین

لازمه بگم اگ سبکت آرایش وامروزی و فلان هست بااین آدم پژمرده میشی وتموم میشی ب عبارتی ته می‌کشی کاتتت ...

خب من ۱۸ سالمه دوس دارم به خودم برسم ارایش کنم و لاک بزنم مث دخترای امروزی اخه وقتی پیر شدی و جوونی نکنی زندگی چه ارزشی داره این زیادی رو این چیزا حساسه ذهنش عقب مونده س