2777
2789
عنوان

چرا انقدر اقایون تو رانندگی خانم ها غر میزنن

| مشاهده متن کامل بحث + 534 بازدید | 72 پست
تمرین نبود اخه من میرم و‌میام خودم لا خانواده نمیشینم زیاد بعد امروز نشستم اینجوری شد😂😂

همون رانندگی کلی 

من رفته بودم آزمون آیین نامه بدم خود سرهنگ می‌گفت پدر و شوهر فقط استرس الکی میدن به حرف هاشون گوش ندید 😂

همون رانندگی کلی من رفته بودم آزمون آیین نامه بدم خود سرهنگ می‌گفت پدر و شوهر فقط استرس الکی میدن به ...

من با مربیم میرفتم بعد اقا بود بعضی اوقات پدرم همراهم میومد 

بابام  غر غر دیگه مربیم به یار گفت من پس اینجا چکارم؟من میگم بهش.میگم نیارت با خودش دیگه ها😂😂😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من تازه پسرم مامانم همش بهم گیر میده

همش میگه چرا فلان کردی چرا بسان کردی یکبار وسط جاده همینجوری داشت غر میزد زدم کنار جاده از ماشین پیاده شدم کیلید خونه برداشتم دست بلند کردم ی ماشین وایساد سوار شدم برگشتم خونه دیگه بعد اون نه به من گیر میدن نه به آبجیم

کاش آنقدر آب داشتیم تا جهنم را خاموش کنیم و ای کاش آنقدر آتش داشتیم که بهشت را بسوزانیم تا مردم خدا را برای خودش بپرستند(زرتشت)😅🗿

من تازه پسرم مامانم همش بهم گیر میدههمش میگه چرا فلان کردی چرا بسان کردی یکبار وسط جاده همینجوری داش ...

😐😂😂😂واییییی چه باحال 

بابای منم میشینه کنارم انقدر میگه برو اینور برو اونور بپیچ سرعت برو‌ نرو😐😐😐😐بابام خودم بلدممم 

مامان منم بابام غر بزنه نگه میداره پیادش میکنه 

یه بار نگه داشت گفت برو‌پایین دیگه بابام غر نمیرنه بهش

😐😂😂😂واییییی چه باحال بابای منم میشینه کنارم انقدر میگه برو اینور برو اونور بپیچ سرعت برو‌ نرو😐� ...

بابای من خوبه مثلا مامانم به آبجیم میگف حق نداری بیشتر 80 تا بری ولی اون دفعه با بابام رفتن شیراز ابجیم گف 140 تا رفتم😂😂 ولی مامانم همش گیر میده داخل این ی مورد نه داخل همه چیز فکر میکنه خودش درسته

😂😂😂

کاش آنقدر آب داشتیم تا جهنم را خاموش کنیم و ای کاش آنقدر آتش داشتیم که بهشت را بسوزانیم تا مردم خدا را برای خودش بپرستند(زرتشت)😅🗿

بابای من خوبه مثلا مامانم به آبجیم میگف حق نداری بیشتر 80 تا بری ولی اون دفعه با بابام رفتن شیراز اب ...

😂😂😂😂منم بابام اون زمان که میرفتم کلاس و‌یاد میگیرم خیلیییی خوب میزاشت بشینم اعتماد به نفس میداد 

الان که دیگه بلدم و میشینم اینجوری میکنه😂😂😂😂😂

مامانا میترسن موقع رانندگی کسی دیگه کلا اعتماد ندارن

😂😂😂😂منم بابام اون زمان که میرفتم کلاس و‌یاد میگیرم خیلیییی خوب میزاشت بشینم اعتماد به نفس میداد ...

😂😂😂

مامان من حالا خودش راننده هس وا مصیبت اگه صندلی شاگرد یا ترک بشینه کاری میکنه که خودت رو از تو ماشین یا از رو موتور بندازی بیرون😂🤣💔

😂😂😂مامان من حالا خودش راننده هس وا مصیبت اگه صندلی شاگرد یا ترک بشینه کاری میکنه که خودت رو از تو ...

منم مامانم رانندس و هر وقت میشینه پشت فرمان از اول اول برام توضیح میدههی میگا ستیلا ببین اول باید اینطوری حرکت کنی باید فلان جا راهنما بزنی باید اینطوری بپیچی سرعت کم و......

منم مامانم رانندس و هر وقت میشینه پشت فرمان از اول اول برام توضیح میدههی میگا ستیلا ببین اول باید ای ...

😐🤦‍♂️

بنظرم اگه باز گفت همون کاری رو کن که من کردم

همون😂😂😂نه دیگه همیشه خودم تنها میشینموقتی اعتماد ندارن خب دیگه باهاشون رانندگی نمیکنم

خوبه خوبه

منم مربیم خیلی بداخلاق بود با اون عالی بودم ولی بابام خیلی صبور بود اخرم تو ماشین بابام تصادف کردم 

فکر کنم غر زدناشون تاثیر داره واقعا😂

Wonyoungism🦢🌷                                                         ˗ˏˋ ♡ ˎ       تمام دلخوشی زندگی من اینست ֶָ֢.که وقت مرگ بیایی و مرگ شیرین است ✨🍯   ߊ‌ܨ ܥܼߊ‌ܔ ܥ‌‌ܠܣߊ ܫܠܨ ܩوܠߊ ܩوܠߊ ༯ ܢܚ݅ߊ‌ܘ ܩܝ‌ܥ‌‌ߊ‌ܔ یߊ ܫܠܨ ܩوܠߊ ܩوܠܙ                                                                                                                                                                     "INTP⋆.˚✨️⋆