2777
2789
عنوان

چرا انقدر اقایون تو رانندگی خانم ها غر میزنن

| مشاهده متن کامل بحث + 540 بازدید | 72 پست
واسه همینه خانما نباید با اقایون رانندگی یاد بگیرند خودت ماشینو بردار برو بهتر یادمیگیری

بلدم خودمم ماشین دارم و میرم 

با خانواده زیاد نمیشینم چون یا دخالت میکنن غر میزنن هول میکنن ادمو 

امروز نشستم بسم بود دیگه😂😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متاسفانه این فرهنگ غلط ریشه کرده تو زندگیامون://

نباید اهمیت داد 

من امروز انقدر مامانم به بابام غر زد بابام دور از جونش گفت غلط کردم من دیگه هیچی نمیگم😂😂😂😂

وقتایی هم که مامانم رانندگی مبکنه بابام نظر میده.مامانم میزنه کنار میگه بفرما پایین و پیادش مبکنه 

نباید اهمیت داد من امروز انقدر مامانم به بابام غر زد بابام دور از جونش گفت غلط کردم من دیگه هیچی نمی ...

🤣🤣🤣🤣🤣 وای چقدر از مامانت خوشم اومد خدا حفظش کنه

گویا واقعا سختی ها فانی اند و سرسختان باقی‌‌💫🧚‍♂️

وای دقیقا من رانندگی میکنم مراقبم ولی خدانکنه شوهرم کنارم باشه انقدر استرس میده

فقط 20 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

اره ازین جیب به اون جیبه😂

😂😂😂😂مامانم خیلی اهل بخشش و ... هست برای همین میگه من اجازه ندارم از پول بابات وقتی ناراضی باشه به کسی بدم چون اشتباهه پس سهم خودشو میگیره و میگه این دیگه مال خودمه و راحتم

کلا از اینکه به بابام هی بگه پول بده هم خوشش نمیاد😂😂

ولی بابام جایی هم نیاز داشته باشه پول مامانم اول ماشین خودشو میفروشه طلا خودشو میفروشه میده بهش میگه منو‌ بابات نداریم که اونم داره برای ما پول در میاره 

وای دقیقا من رانندگی میکنم مراقبم ولی خدانکنه شوهرم کنارم باشه انقدر استرس میده

منممممم 

خودم ماشین دارم رانندگی میکنم کنار پدرم همش اون میگه برو اینور بپیچ سرعت کم کن حالا زیاد کن😂😂😂😂انقدر میگه ادم هول میکنه نمیتونه هیچی نگه 

😂😂😂😂مامانم خیلی اهل بخشش و ... هست برای همین میگه من اجازه ندارم از پول بابات وقتی ناراضی باشه ب ...

خدا نگه شون داره برات 

منم شوخی کردم ببخشید ها هرچند شما باجنبه بودی❤

منممممم خودم ماشین دارم رانندگی میکنم کنار پدرم همش اون میگه برو اینور بپیچ سرعت کم کن حالا زیاد کن� ...

دقیقا فکر میکنن ما چشم نداریم نمیبینیم 🤣

فقط 20 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

اصلا تمرین کنار پدر و شوهر اشتباههفقط با مربی میشه یاد گرفت یه آدم غریبه که بهت استرس الکی نده

تمرین نبود اخه من میرم و‌میام خودم لا خانواده نمیشینم زیاد بعد امروز نشستم اینجوری شد😂😂