2777
2789
عنوان

اخه پسرم و نگاه چه خوشگله🥹🍓🪻✨عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 608 بازدید | 59 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شماها ک ادعای روشن فکریتون میشه و جهان اولی

پس چطور فرق حیون و انسان رو نمیدونین چطور جایگاهشون رو یکی میکنی

فک کنم  یه چیزی از اینستا فقط یاد گرفتی😁

میتونستی بگی پیشی کوچولو یا صد تا صفت دیگ نه بچه 

گذشتم  از گذشته ای ک گذششت
فاز یه سریا رو نمیفهمم دوس داره به حیوون خونگیش که بزرگش کرده و دوسش داره بگه بچم چقد نچسبن یه سریا

وای آره دقیقا

کلا یه سری آدما هستن همیشه حال آدمو میگیرن

یکی نیس بگه به تو چه اسی میخواد به گربش بگه بچم😐

م‍‌ی‍‌شہ‌ نَ‍‌رے سَ‍‌م‍‌تِ‌ کَ‍‌س‍‌ی؟حَ‍‌ت‍‌ی اَگہ‌ مَ‍‌ن نَ‍‌ب‍‌ودَم :)

با احترام بهتره چیزی که هست خطابش کنید گربه قشنگم ،گربه ملوسم،کنار هم زندگی کردن به معنی از بین رفتن ...

چشم عزیزم از این به بعد میگم که عکس گربه رو میذارم

و اینکه قشنگم من درکتون میکنم چون شما ها گربه و سگ نداشتید ولی آدم واقعاا احساس میکنه اونا بچه هاش هستن

چون من از زمانی که این بچه اندازه کف دست بود تو خیابان پیداش کردم هر دوساعت یه بار پا میشدم بهش شیر میدادم 

سه روز پشت هم من از همه چی ام گذشتم موندم پیش این بچه تو دامپزشکی 

خیلی براش زحمت کشیدم دقیقااا مثل دختر خودم بخاطر همین دوست دارم بهش بگم پسرم❤️

خب بگو گربه بچه چیه اخه لفظ بچه برای انسان بکار میره مثل این میمونه به انسان بگی حیوان

مثلا میخان از غربیا تقلید کنن

خودشون هیییچ فکری  رو کارا و افکارشون ندارن 

فقططط تقلید 

گذشتم  از گذشته ای ک گذششت
وای آره دقیقاکلا یه سری آدما هستن همیشه حال آدمو میگیرنیکی نیس بگه به تو چه اسی میخواد به گربش بگه ب ...

اصن ادم درک و شعور داره وقتی به یه چیز میگه بچم دلیل نمیشه توهین کرده باشه به ادما ینی الان گربه بچه دار نمیشه گربه جنسیت نداره

مثلا میخان از غربیا تقلید کننخودشون هیییچ فکری رو کارا و افکارشون ندارن فقططط تقلید

بابا خفه شید دیگه هی هیچی با اخترام جواب میدم بس نمیکنید که

به تو و بقیه ربطی نداره من گربه هام رو چی صدا میکنم 

به زندگی تو هیچ ربطی نداره