2777
2789
عنوان

اخه پسرم و نگاه چه خوشگله🥹🍓🪻✨عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 608 بازدید | 59 پست

کو

ابد و یک روز منی عشق جانم♾💏💍لطفا اگ امضام میبینین برام صلوات بفرستین لایک کنین تا منم عوضش براتون بفرستم..... آقایون لطفا درخواست ندید درخواس ببینم تگتون میکنم همه ببینن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به فرش توجهی نکنید چرا اینجوری شده😂بخاطر این که این بچه فقط تو خونه شیطونییییی میکنه

بازم این آقاپسر خوشگلو دیدم😍😍😘

من که شانش نداشتم هرچی عکس مرغ و اردک و گربه گذاشتم همشون مردن دقیقاً همونی زنده موند که کسی ندیدتش

بارااااان🥺کجایی توودلم براشون تنگ شده🥺🥲

واییییی خدااااااا سلامممممممم😭🥹

واییییی باورت میشه اصلاااا کاربری ات رو یادم رفته بود✨💙

دیدمت خیلی خوشحال شدم واقعاااا ذوق کردم😭😭🥹🥹🩵🩵

عشق من💋💋💋💋💋

با احترام 

بهتره چیزی که هست خطابش کنید گربه قشنگم ،گربه ملوسم،

کنار هم زندگی کردن به معنی از بین رفتن جالماه و روابط نیست 

و از قضاوت هم در امان هستید ،و تو عنوان هم بزنید گربه خیلی ها مثل من خیلی دوسش دارن با سر میان حتما نیاز ب خطاب دیگه نیست 

موفق باشید ❤️

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
مسخره اسم بچه رو این نزار بگوو گربه ملوس بچه حرمت داره

وااا عزیزم گه ربطی داره 

بنظر من آدم به کسی میگه بچه که از اعماق وجودش دوستش داشته باشه بخاطر بچه اش از خودش بگذره 

از بچگی بزرگش کرده باشه

من میدونی سر اینا چقدر گریه کردم چقدر هزینه کردم هر دوساعت یه بار پامیشدم بهشون شیر میدادم فقط یه هفته شبانه روز تو دامپزشکی ها بودم حتی سه روز پشت هم از همه چی خواب و خوراک و سرکارم گذشتم که پیش این بچه تو دامپزشکی بمونم