2777
2789
عنوان

اخه پسرم و نگاه چه خوشگله🥹🍓🪻✨عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 608 بازدید | 59 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم منم فاز شما رو نمیفهمم که فکر میکنید بچه فقط بچه ی انسانه!؟

ببخشید اینطوری میگم واقعا ببخشید 

الان شما بچه ی کی هستین 

انسان 

یا کرگدن؟

کدوم 

ببین پس فرق داره بچه انسان و حیوان

گذشتم  از گذشته ای ک گذششت
چشم عزیزم از این به بعد میگم که عکس گربه رو میذارمو اینکه قشنگم من درکتون میکنم چون شما ها گربه و سگ ...

می‌دونم شما رو میشناسم از محبت شما ب گربه ها آگاهم ولی چون اتفاقا این حستون رو میدونم خواهرانه گفتم

من بین همین گوگولی ها بزرگ شدم تمام بچگی من تا ازدواج کنم با گربه ها و یه سگ بود و گذشت،دیدم ،ولی بهترع به گربه بودنش احترام بزاریم😁

مرسی بازم از عکس ❤️

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
ببخشید اینطوری میگم واقعا ببخشید الان شما بچه ی کی هستین انسان یا کرگدن؟کدوم ببین پس فرق داره بچه ان ...

ببین عزیزدلم من درکتون میکنم منم قبل از اینکه گربه داشته باشم دقیقا همینجوری فکر میکردم ولی واقعا نمیتونم توصیف کنم شاید بنظرتون مسخره باشه ولی میشه دیگه درموردش بحث نکنیم؟

نه تنها من به کل جامعه آسیب میرسه هیچ چیز بی تاثیر نیستشما وقتی لیمو خوردن رو تصور هم میکنید دهنتون ...

اخی الان یه وقت با گفتن بچم به یه حیوونی که دوسش داریم تو دنیا فاجعه بزرگی رخ نده یه وقت🤣🤣😔

اخی الان یه وقت با گفتن بچم به یه حیوونی که دوسش داریم تو دنیا فاجعه بزرگی رخ نده یه وقت🤣🤣😔

قطعا ک همین الان فاجعه زخ نمیده ولی بمرور زمان چرا

دقیقا مثل الان ک گند زده شده به جامعه و فرهنگ خا

تو آلان نوشابه بخوری همین ساعت استخون پوکی نمیگیری یا دیابت ولی بعد چند سال چرا😁

گذشتم  از گذشته ای ک گذششت
قطعا ک همین الان فاجعه زخ نمیده ولی بمرور زمان چرادقیقا مثل الان ک گند زده شده به جامعه و فرهنگ خاتو ...

شرمنده ولی این حرفا فقط از بیکاری و بی دغدغه بودن میاد✋️

عشقا من تاپیک رو میبندم ممنون از همگی تون خیلیییی دوستون دارم💋💋💋💋

و لطفا با این بی مغز هاااا صحبت نکنید که واقعااااا از شدت بیکاری میان بحث میکنن و میگن به جامعه آسیب میزنه!!!!

اعصابتون رو خراب نکنید خوشگلای من🦋✨🩷