2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم حقوقم کمه ماهی دو سه تومن واسم میمونه 

نمی‌دونم چی بگیرم 🙁 

طلا که آدم خجالت می‌کشه با این پول بره طلا فروشی 

دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم  وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم 
منم حقوقم کمه ماهی دو سه تومن واسم میمونه نمی‌دونم چی بگیرم 🙁 طلا که آدم خجالت می‌کشه با این پول بر ...

چرا خجالت پارسیان بگیر از جای مطمئن حتی دیشب دیدم تو برنامه با سلامم میفروختن ارسالشم رایگان بود من چن سال همینجوری دارم میخرم تا الان هم کوچیکترین مشکلی برا فروششون نداشتم 

ولی من با بی ادبا اصلا مهربون نیستم😌😁

طلای آب شده زیر ۱۰ گرم نمیدن من ماهیانه یکی دوتومن رو تبدیل ب سکه پارسیان میکنم بعد دو سه گرم ک شد م ...

چرا میدن

ولی تحویلت نمیدن طلارو.. پیش خودشون نگه میدارن بعد که خواستی بفروشیش به قیمت روز به خودشون میفروشی

چرا میدنولی تحویلت نمیدن طلارو.. پیش خودشون نگه میدارن بعد که خواستی بفروشیش به قیمت روز به خودشون م ...

من اصلا اینو قبول ندارم ترجیح میدم طلام زیر سرم باشه هر چند کم 

اصلا اومدیم و طرف افتاد مرد یا هزار تا اتفاق دیگه تا بیای حقت رو بگیری خودش کلی درد سر داره

ولی من با بی ادبا اصلا مهربون نیستم😌😁

چرا خجالت پارسیان بگیر از جای مطمئن حتی دیشب دیدم تو برنامه با سلامم میفروختن ارسالشم رایگان بود من ...

مثلا دو سال بعد بخوام بفروشم اذیت نمیشم میخرم ازم؟

سود میکنم عزیزم ؟

الان سه تومن ترپ بهم اعتبار داده قسطی میتونم سکه بگیرم بنظرت چی بگیرم 

دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم  وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم