2777
2789
آره ولی باید از جای مطمئن بخری چون میگن تقلبی هم دارن من ی گرم میخرم ب قیمت تابلو نهایت ۱۰۰ تومن سود ...

الان اسنپ پی رو نگاه کردم دیدم پارسیان قسطی هم میده

معتبره یعنی؟ 🤔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثلا دو سال بعد بخوام بفروشم اذیت نمیشم میخرم ازم؟سود میکنم عزیزم ؟الان سه تومن ترپ بهم اعتبار داده ...

آره بابا چرا اذییت بشی اونم طلاس ولی از جای معتبر بخر و حواست باشه اصل باشه 

من برج ۲ ی سکه ۲۵۰ سوتی از اسنپ گرفتم برجی ۵۰۰ قسطشو دادم اصلا ب چشم نیومد و سریع هم تموم شد ۵۰۰ تومن واقعا پولی نیس الان ولی خب برای ما ک پول زیاد دستمون نمیاد خیلی خوبه 

ولی من با بی ادبا اصلا مهربون نیستم😌😁

الان اسنپ پی رو نگاه کردم دیدم پارسیان قسطی هم میدهمعتبره یعنی؟ 🤔

آره فقط تقریبا روی هر ۱۰۰ سوت ۲۰۰ تا ۳۰۰ تومن نسبت ب بیرون بیشتر میگیره ولی خب قسطیه دیگه تا ۴ ماه 

پس معتبرهمرسی سیسی🥹💙

فدات ببین اگ همین یکی دوتمن ها رو برجانه بخری بعد ی مدت میبینی کلی سکه داری و میری با ی طلایی ک دوس داری عوض میکنی ولی همین پول کم رو هم اگ نگیری الکی خرج میشه 

عزیزم شما پرستاری میخونی درسته؟

ی سوال بپرسم؟

من در کنار دانشگاه رشته پرستاری دارن برای کنکور میخونم

ترم اول اوکیه میرسم بخونم

ولی استرس گرفتم واسه ترم دو.. ترم دو خیلی سخت تره؟

آخه از یکی شنیدم سه روز باید رفت بیمارستان سه روز دانشگاه.. یعنی ۶ روز در هفته درگیرم؟

الان ۴ روز در هفته دانشگاه میرم بین کلاس ها هم فاصله هست میتونم بخونم

عزیزم شما پرستاری میخونی درسته؟ی سوال بپرسم؟من در کنار دانشگاه رشته پرستاری دارن برای کنکور میخونمتر ...

کاراموزیا سنگین نیستن 

میرسی باهاش بخونی تایم عصر وشبتو کامل ازادی