2777
2789

من نه لباس جلف میپوشم نه مدل جلف به مو اینا میزنم یه پسرم با لباسی کاملا ساده اما شیک و به واسطه چندسال ورزش بدن ورزیده ای دارم اما حس میکنم یه مشکلی دازم خانما زیر چشی نگاه میکنن میدونم بحث خوش اومدن خانما نیست چون اگه کسی خوشش بیاد زل میزنه نه اینکه زیر چشی نگاه کنه همش حس میکنم ایرادی دارم

این همه شماها نگاه کردید و نکاه دزدید این همه چشم چرونی کردید خب حالا بزارید اونا هم به خاطر همون بدن ورزیده نکاه کنن

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو نگاه اول شاید به خاطر بدن ورزیده جلب توجه میکنید اما من ب عنوان ی خانم از بدن مردهای عضله ای گنده ...

عضله ای اونجوری فکر میکنید نه نیستم یه بدن مناسب خوش استایل نچرال

خیلیا همینجوری نگاه میکنن..من خودم اصلا و ابدا نگاه نمی‌کنم به مردا..فقط وقتی دارم راه میرم ممکنه نگاهم بیافته..نه از قصد بلکه بطور تصادفی..بعد اگه نگاهم بیافته به خودم میام چرا نگاهم افتاد اصلا..چون دارم اطرافم رو نگاه میکنم ممکنه اون طرف جلوی دیدم باشه

...