2777
2789
عنوان

همیشه حالمو میگیره....

| مشاهده متن کامل بحث + 1628 بازدید | 88 پست
دوستم ینی شوهرت نیاد زهرمارت میشه ؟ انقد وابستشی؟

نه ولی میدونم خانوادم ناراحت میشن،نمیخوام اونا اذیت بشن و فکر کنم تو زندگیم مشکل دارم،نمیخوام فکريشون کنم

همه عمر بر ندارم سر از این خمار مستی.... که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی🥰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه من خودم دوس ندارم بدون شوهرم جایی برم اما درست میگی طرف مقابلم نباید کم بذاره وپا به پات باشه

درسته. درصورتی که مرد قدر بدونه.این اقا لوس شده.باید یه بار برا همیشه مساله رو حل کرد

🌼زندگی گر هزار باره بود،بار دیگر تو،بار دیگر تو...🌼
نه ولی میدونم خانوادم ناراحت میشن،نمیخوام اونا اذیت بشن و فکر کنم تو زندگیم مشکل دارم،نمیخوام فکريشو ...

بگو مریض بود.

درسته. درصورتی که مرد قدر بدونه.این اقا لوس شده.باید یه بار برا همیشه مساله رو حل کرد

اما زمان می‌بره

یک شبه نمیشه حل کرد

وگرنه بحث ودعوا پیش میاد

کم کم و با سیاست باید درستش کرد

فقط 14 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊

استارتر شوهرت فهمیده به مناسبتا حساسی 

واسه همین قهر میکنه که لوسش کنی و با منت بیاد 

چند بار خودت برو 

و تلافی کن پیش خانوادش نرو 

بزار دفعه بعد تولد بابات خودش کادو بخره بگه بریم

یعنی چیکار کنم😐😞

هیچی بهش بگو میای اگه اومد که هیچی اگرم نیومد برو.انقدرم نازشو نکش.کم محلی کن بزار خودش بیاد سمتت

هیچی بهش بگو میای اگه اومد که هیچی اگرم نیومد برو.انقدرم نازشو نکش.کم محلی کن بزار خودش بیاد سمتت

چی بگم والا،میترسم بدتر بشه،تو راه برگشت حرف نزد اومدم سر حرفو بازم کنم گفت سرم درد میکنه،مثلا سالگرد عروسيمونه رفته بودیم پیک نیک،تصمیم دارم دیگه باهاش بیرون اینطوری گرم،چون زهرم ميکنه

دوستم ینی شوهرت نیاد زهرمارت میشه ؟ انقد وابستشی؟

شوهرشه چرا نباشه انگار کجا زندکی میکنیم و شوهرامون اجازه هرکاریو میدن تولده درو باز کنن ببینن دخترشون تنها اومده باباش الان دوس داره دخورشو هنراه دومادش خوش و خرم ببینه

چی بگم والا،میترسم بدتر بشه،تو راه برگشت حرف نزد اومدم سر حرفو بازم کنم گفت سرم درد میکنه،مثلا سالگر ...

یعنی الان بری ممکنه دعواتون بشه؟

الان بنظرت نری خانوادت چه فکری میکنن؟ میگن طفلک دخترمون شوهرش نمیزاره بیاد  بخوای بهونه بیاری ...

😞😞😞الانم رابطمون زیاد خوب نیست،حداقل من اینطوری فکر میکنم،نمیخوام بابام ناراحت بشه آخه خیلی مهربونو عشقه