تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسخ ها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم .
نه ۲۸ مهر ماه آخرین زمان ثبت نام بودش و پارسال هم همینطور بود درواقع روال رو از پارسال تغییر دادن مهرماه ثبت نام می کنن . اه امسال هم یادم رفت ثبت نام کنم
تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسخ ها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم .
آها مرسی عزی م نمیدونی چقدر خوش حال شدم خدا خیرت بده انشالله به همه آرروهات برسی 😍😍❤️😘🩷
خیلی از صبح حالم بد بود خدارو شکر که بهم گفتی خیلی خیلی مچکرم زیبا ترین 🩷🩷🌸😍 خیلی مچکر 🌸🩷 انشالله به آرزو های قشنگت برسی 🩷اینقد که نگران بودم و دلم با خبرت شاد شد 🩷🌸