همسرم خیلی حساس و زود قهره،واقعا دیگه داره کلافم میکنه،همیشه هم از هممممه انتقاد میکنه،کافیه بخوابم بريم جایی موقع رانندگی اینقدر از بقیه ایراد ميگره ک نگو،امروز بیرون بودیم هراتفاقي ميوفتاد يجوری گیرش رو ب من میداد،چیکار کنم...هر وقت دوروز خوبه همه چی، میترسم باز ی چیزی بشه بره تو سکوت...الانم خوابیده در حالی ک قرار بود بريم خونه مامانمينا تولد بابام،بخدا اگه امشب و بپيچونه نه من نه اون😭😭😭سه روزه میگم دلم برا بابام تنگ شده لعنتی یک ماهه ندیدمش
همه عمر بر ندارم سر از این خمار مستی.... که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی🥰
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اول اینکه بهش بگو عزیزم پاشو بریم اگه نیومد خیلی خونسرد جدی و شاد و خندان به خودت برس و بروووو .دلیل نمیشه جایی که شوهرت نیاد توهم نری .اگه هم ازت پرسیدن بگو دلیلشو بگو شوهرم اخلاق نداره .چرا باید بخاطر شوهرت خودتو محدود کنی چون میدونه نیاد توهم نمیری ناز میکنه سه بار که محلش ندادی خودش پامیشه دنبالت میدوعه .
خدایا تو را قسم به مهربانیت طعم شیرین مادر شدن را به تمام زنان سرزمینم بچشان🙏