2777
2789
عنوان

نامزد من جوریه که دخترا دنبالشن😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1990 بازدید | 103 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینا رو با چشم خودت دیدی

یا فقط حرفای نامزدتونه؟

اگه فقط حرفای خودشه

باید بگم زارت

داره بلف میزنه😂

مَهشیدم🤍همچو کرم ابریشم در انتظار شکافتن پیله‌ها و پروانه شدن🦋🌱

این دیگه چه دغدغه ایه ، اگه آدم چشم و دل پاکی باشه به هیچ کدوم از اون دخترا محل نمی‌ده ، میدونی ذات خیلی مهمه :)

سعی کنیم با همدیگه حتی المقدور درست صحبت کنیم :) دنیا خیلی بی ارزش تر از این حرفاست...

نامزد منم خیلی خوشکله ولی اینکه خودش اونقدر مغروره که به هیچ کس نمیخنده  جز من و اصلا هیچ دختری براش مهم نیست ینی اگر یه دختر فوق العاده خوشکل نشونش بدی میگه به چه دردی میخوره این شخصیت رو داره و من اصلا نگران اطرافیان نیستم 

از پسرهای پشمالو شکم گنده هم نر در میاد نه مرد غیرت اونا صد شرف داره به این پشمالوها که هرروز یه خبر ...

چه ربطی داره

یعنی اونا تجاوز نمیکنن؟

میشه بپرسم چند سالته؟

وای یه دختره کنارشون نفس بکشه میگن دختر عاشقونه وگرنه چرا پیش ما نفس کشیدددد

مثل حبیب لیسانسه ها🤣

دنیا و آخرت به دست اهل بیته و به این شلوغی های دنیا دلتو نده ✨اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم✨

مرد جماعت چه تو خارج چه تو ایران در اصل تو کل جهان اول تا آخرش ی جنس مذکره فقط تفاوت چهره دارن پیش ...

به همه مردا بی احترامی نکن همه مثل هم نیستن زن خوب و بد هم داریم

پدر و برادر و همسر خودمون هم مرد هستن

خدایا شکرت بابت همه چیز...

مثل حبیب لیسانسه ها🤣

😂 یه اتفاقی اینجا برای من افتاد

من تا عمر دارم یادم نمیره

یه پسر توی یه تایپک بهم تیکه انداخت گفت تو پلیسی یا کارآگاه

بهش گفتم همین که بین خانوما میپلکی اول به جنسیت خودت شک کن بعد به هویت و راستیت من

نمیدونست چی بگه گفت چون روی من ریپلای کردی یعنی هول منی🤣🤣🤣🤣 بدبخت توی واقعیت کسی نگاش نکرد اینجا یکی جوابشو بده میگه هول منی

امیر ۸۴ مدعی ادب هرجا که هستی خاک تو سر الدنگت😂