2777
2789
عنوان

نامزد من جوریه که دخترا دنبالشن😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2022 بازدید | 103 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی پولداره؟

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

کاش تو هوا اکسیر غرور پخش کنن حیف دخترای سرزمینم

حرف دلمو زدید...درودددد

اگر کنکوری ای رو دیدید که نیاز به کمک داشت لطفاً منو تگ کنید...بچه های کنکوری میتونید درخواست بدید سوالی داشتید حتما راهنمایی میکنم

من ی سیاه چلغوز با ریشم و پشم زیاد میخامتوام؟🤣🤣🤣

منم این فکر میکردم تا زشت ترین مرد شهر در حال خیانت دیدم

عزیزم دنبال ذات خوب باش، خیانت به زشت و زیبایی نیست

تو همان جرعه آبی که به وقت سحر، نتوان لب به تو زد زوود اذان را گفتند
🤣 کر ه ای چینی که خودش باید شوهر کنه ازش مر د در نمیاد

از پسرهای پشمالو شکم گنده هم نر در میاد نه مرد 

غیرت اونا صد شرف داره به این پشمالوها که هرروز یه خبر تجاوز میشنویم

فقط بگو نامزدت خیلی پولدار هست یا نه😂

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)