2777
2789
عنوان

از زندگی چی میخواستین و زندگی باهاتون‌چیکار کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 145 بازدید | 20 پست
من؟من بچه که که بودم دوست داشتم .... همه آرزوهایی که تو داشتی رو داشتم البته به جز شوهر و بچه چون ...

عزیزم‌ان شاالله موفق باشی تو جای دختر منی🙂😂

فقط همیشه قدر خودتو بدون نذار هیچکس تو رو نادیده بگیره ، اینم بدون‌به اندازه ای که به درس اهمیت میدی به زندگی هم اهمیت بده گرگ باش بدون تو اطرافت چی میگذره ، هر چیزی رو در جای خودش بهش اهمیت بده درس ، زندگی ، هیچکدوم رو فدای اون یکی نکن

ی مدت کم متاهل بودم تو عقد جداشدم بعدش تا الان که ۹ سال میگذره مجردم واسه همین میگم حداقل شکست نخورد ...

کاش شکست میخوردم باورت میشه ؟؟؟

من از این ناراحتم که تو زندگی همیشه پاستوریزه بودم میدونی از دنیای بیرون هیچی نمیدونم ، نمیدونم آدمها ممکنه چقدر بد باشن چه زندگی ها و عقاید عجیبی داشته باشن چقدر میتونن بهت ضربه بزنن ! و الان از این میترسم تو جامعه شکست های بدی بخورم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاش شکست میخوردم باورت میشه ؟؟؟من از این ناراحتم که تو زندگی همیشه پاستوریزه بودم میدونی از دنیای بی ...

نه میدونی چقدر از زندگی عقب افتادم الان ۳۷ سالمه، خب اگه سرکار بری با آدما در ارتباط باشی تا حدودی مشکلت حل میشه هیچی آدمی کامل نیست 

عزیزم‌ان شاالله موفق باشی تو جای دختر منی🙂😂فقط همیشه قدر خودتو بدون نذار هیچکس تو رو نادیده بگیره ...

مرسی از تمام کلمات و نصیحت های با ارزشی که بهم کردی

مامان من هم تقریبا همسن شما هست

خب من کاربری سوم ارمیتا su و ۲ تکاور لرستان هستم به دلیل تعلیقی  های زیاد کاربری هام این یکی کاربریم رو زدم

نه که بشه بگیم باخت میدن بهتره بگیم پیچیده تر زندگی میکنن مثلا شما فرض کن سرنوشت یکی دوراز جون شما ...

میدونم عزیزم‌ متوجهم چی میگی ، پرحرفی چیه تاپیک زدم که حرف بزنیم بتونیم با دردام کنار بیام ، ولی یه چیزی همیشه برام سواله ، پس آرزوهاس من چیشد ؟ ولی خدایی که من میشناسم مهربونه و دوسم داره ،مطمئنم خدا نمیخواسته من انقدر زندگی بدی داشته باشم ، یعنی ممکنه خدا تو اون دنیا زندگی‌ دلخواهمو بهم بده ؟ آخه با روحیه ای که مُرده چیکار کنم من زندگی نمیکنم فقط مجبورم به زندگی ، یعنی الان اگه صدمیلیارد بهم پول بدن اگه بگن قراره مدیر یه بخش مهم بشی یا بهم قصر بدن برام مهم نیست ،من آرزوهام مُرده