2777
2789
عنوان

به زودی ثروت های جهان بین همه به طور مساوی تقسیم خواهد شد

| مشاهده متن کامل بحث + 27378 بازدید | 1339 پست
بعید می‌دونم

چرا گلم؟🌺

میدونی خدا خیلی دوسِت داره؟اره تو خود تو.اماما هم دوسِت دارن. امام زمان (عج)هرروز تو دعاهاشون برامون دعا میکنن که عاقبت بخیر شیم.نمیشه یدونه صلوات بفرستیم و بهشون هدیه کنیم؟یا ۳ تا سوره توحید؟کلا یه دقیقه هم وقتت رو نمیگیره🌺ولی هم خدا رو خوشحال میکنی هم امامت رو🌺هیچوقت هیچوقت هم ناامید نباش ناامیدی کار شیطونه و بزرگ ترین گناه خدا مارو بیهوده خلق نکرده که ولمون کنه💚گه خواستی و قابل دونستی بگو برات صلوات بفرستم🌺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فعلا که پوستمون کنده شده

چون ظلم زیاد شده... و ظهور اتفاق میفته تا این ظلم از بین بره🌺💚

میدونی خدا خیلی دوسِت داره؟اره تو خود تو.اماما هم دوسِت دارن. امام زمان (عج)هرروز تو دعاهاشون برامون دعا میکنن که عاقبت بخیر شیم.نمیشه یدونه صلوات بفرستیم و بهشون هدیه کنیم؟یا ۳ تا سوره توحید؟کلا یه دقیقه هم وقتت رو نمیگیره🌺ولی هم خدا رو خوشحال میکنی هم امامت رو🌺هیچوقت هیچوقت هم ناامید نباش ناامیدی کار شیطونه و بزرگ ترین گناه خدا مارو بیهوده خلق نکرده که ولمون کنه💚گه خواستی و قابل دونستی بگو برات صلوات بفرستم🌺

شما بجای جدل با من و امثال من با نفس خودتون جدل کنید... 🔎و همواره كافران درباره‌ی قرآن در شك هستند، ...

بس کن دیگه هر چی توهین کردی هیچی نگفتم تو رو میسپارم به خدا که جوابت بده همینطور راحت به دیگران میگی  کافر !!!!!!!!!باشه تو درست میگی گند بزنن اون دینی که تو ازش طرفداری کنی 

سلام جاانم الهی عاقبت بخیر باشی قشنگم ممنون از دعوت😘

همچنین گلم 🌺😘

اللهم عجل الولیک الفرج 💚💚                                                   ختم روزانه هر تعداد صفحه از قرآن که دوست داریم در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

الان مشکل ما فقط جنگه؟؟

خیر 

خیلی چیز ها 

اما بنظرت جنگ چیز کمیه؟ 

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س  ختم قرآن در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

بس کن دیگه هر چی توهین کردی هیچی نگفتم تو رو میسپارم به خدا که جوابت بده همینطور راحت به دیگران میگی ...

بدی کامنت اینه عزیزم شما لحن طرف مقابل رو متوجه نمیشی که چطور میگه...ایشون قصدش بی احترامی نبوده و میخوستن سند بیارن درباره قرآن... بهتون بی احترامی شده ببخشید🙏🏻🌺ولی واقعا تقصیر دین نیست..چه ظلمی که الان رواج داره چه چیزای دیگه..

بدی کامنت اینه عزیزم شما لحن طرف مقابل رو متوجه نمیشی که چطور میگه...ایشون قصدش بی احترامی نبوده و م ...

وقتی کسی ادعای دینداری داره و راحت به دیگران میگه کافر قصدش چیه؟؟

بخیل نیستیم که انشالله آقا امام زمان ظهور کنه همینجوری ک شما گفتید بشه اما بعید می‌دونم این جماعت ب ...

ما نمیزاریم ایشون تنها بمونن مثل امام حسین تو کربلا مگه نه؟😌🌺💚

اینقدر مطالباتون قشنگه من فقط دوست دارم مطلب بخونم 😍 الهی که جز سربازان حقیقی مهدی موعود عج قرار بگ ...

دقیقا منم عاشق اینم همش از این مطالب امیدبخش و آرامش دهنده بخونم.

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.
وقتی کسی ادعای دینداری داره و راحت به دیگران میگه کافر قصدش چیه؟؟

ایشون احتمال زیاد میخواستن سند بیارن برای کسی که به قرآن ایمان نداره.. شما که ایمان داری عزیزم و فقط بحث تفسیرو قبول نداشتین..تو این تاپیکا قصدمون بی احترامی واقعا نیست من شما عذرخواهی میکنم اگه بابت اون حرف ناراحت شدین💚لطفا از دین به خاطرش خدایی نکرده دلگیر نشید🌺

جنگ که مال همین امساله خیر چیز کمی نیست خب مسبب باقی مشکلات کیه؟

جنگ مال امسال نیست گلم 😄

تو جنگ با عراق با نصف دنیا جنگیدیم 

همین جنگ امسال هم نصف کشور ها کمک میکردن به دشمن 

من علاوه بر مردم خودم به فکر بقیه مردم دنیا هم هستم 

بنی ادم اعضای یک پیکرند.. 

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س  ختم قرآن در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403