2777
2789
عنوان

به زودی ثروت های جهان بین همه به طور مساوی تقسیم خواهد شد

| مشاهده متن کامل بحث + 29648 بازدید | 1428 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاش زودتر بیای مامانم تو رو ببینه😢

فمینیست منطقی. زندگی با کتابامو به یک یکتون ترجیح میدم :¶ARMY GIRL⁷⟬⟭💜 باشه:) من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام :| کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودشو زده به خواب نه. به یه مرد نیازی ندارم اما از حمایتش بدم نمیاد/درد من حصار برکه نیست؛ زیستن با ماهیانیست که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده»صمد بهرنگی!. آرزوی محالم«تا وقتی همه کتابای نوشته شده رو نخوندم از این دنیا نرم» 💔باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود💔

سلام. کدوم سایت هست مطالبشون؟

کانال داخل ایتا هست 

اللهم عجل الولیک الفرج 💚💚                                                   ختم روزانه هر تعداد صفحه از قرآن که دوست داریم در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

آقا جان ما راببخش که آنقدر اشکت درمی‌آریم با همه گناهامون ولی تو بازهم شب که میشه برامون دعا میکنی 

ببخش که آنقدر در پیچ و خم زندگی خودمون غرق کردیم که دیگه جایی برای دعا نگذاشته ایم 

اصلا یادمون رفته آقایی داریم که هر روز منتظره دیدار ماست ولی ما او را فراموش کردیم

آقا جون شرمنده ایم 

سلام عزیزان از شما خواهش میکنم برای شفای یه خانم بیمار که بخاطر بیماری کلیوی بیمارستان بستری وبیهوشه دعا کنید 

بنده خدا سنش زیر ۳۰ هست ومادر یه دختر بچه پیش دبستانیه

متاسفانه اسمش رو نمیدونم 

ایشون، زنِ دوستِ برادرمه 

لطفا همگی برای سلامتیش دعا کنید تا سایه اش به سر دختر بچه اش حفظ بشه خدا خیرتون بده عزیزان التماس دعا

سلام عزیزان از شما خواهش میکنم برای شفای یه خانم بیمار که بخاطر بیماری کلیوی بیمارستان بستری وبیهوشه ...

سلام عزیزم براشون ۷ تا حمد شفا خوندم هدیه به آقاجانمون 

ان شاءالله شفای کامل و عاجل بگیرن 

یا صاحب الزمان آقاجانم ادرکنا و لاتهلکنا💚👇🏻        https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403                 لینک گروه ختم قرآن به نیت فرج آقای مهربونمون  👆                  این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤  اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭 

خُـღـ✨ـدایاقصه وڪالت را زیاد شنیده اماما قصه وڪیلےچون تورا نه..!✨تو ڪہ وڪیل باشےهمه حق ها گرفتنےاس ...

ممنونم از دعوتتون🌺

لطفا برای سلامتی و فرج امام زمان صلواتی هدیه دهید 🙏🙏🙏    💚 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚                                   
الهی آمین خدا خیرتون بده عزیزم

مممنون عزیزم از دعای خیرت

همچنین به شما خیر بده خدای مهربون🤲🏻

یا صاحب الزمان آقاجانم ادرکنا و لاتهلکنا💚👇🏻        https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403                 لینک گروه ختم قرآن به نیت فرج آقای مهربونمون  👆                  این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤  اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭 

حلال کنید عزیزم اون لحظه بسیار عصبی بودم هر چند توجیه حرفام نمیشه ولی بازم معذرت

حلال امام زمانت باشید 

ما بنده حقیر خدا هستیم .

عاقبت بخیر باشید خانم‌🤚

«عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج» 
مگه قراره کمونیستها بیان که توزیع مساوی ثروت بشه.وای از افکار چپ. مساوات با عدالت خیلی فرق داره.کسی ...

سلام علیکم 

چرا یک نفر که مطلبی رو اشتباه متوجه میشه 

و پست میکنه 

همگی از روی دست اون باز همون محتوا غلط را تکرار میکنید !؟

پست بالاتر توضیح داده شد 

این مکتب و نحله فکری به کل متضاد و بیگانه هست با مکتب اسلام .

آن ها بر اساس جهان بینی که دارن 

به نوعی پوچی رسیده اند .

منظور از ثروت مساوی نه این است که حاصل سال زحمت و تلاش  ثمره فردی رو در اختیار فردی دیگر بگزارید 

منظور حقوقی هست که بر گردن 

مستکبران جهان از ثروت اندوزی های نا مشروع و کلانی که از ملت داشته اند را پس گرفتن و به صاحبان آن برگرداندن ، تا این شکاف بینابین رفع شود .

منظور مواهب طبیعی و ثروت ها و گنج ها دل زمین و ...هست که به مردم عصر طلایی ظهور می رسد 

عدالت مساوی بین همه مردم .

با توجه به نوع تلاش شان .

حق پیش .

«عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج»