2777
2789
عنوان

به زودی ثروت های جهان بین همه به طور مساوی تقسیم خواهد شد

| مشاهده متن کامل بحث + 29820 بازدید | 1440 پست

@manama‍ 

@aramesh_mahz‍ 

@shadishadia‍ 

@mmahdiiyeeh‍ 

@ghazall123_‍ 

خُـღـ✨ـدایا

قصه وڪالت را زیاد شنیده ام

اما قصه وڪیلےچون تورا   نه..!

تو ڪہ وڪیل باشے

همه حق ها گرفتنےاست

پرونده اےڪہ تو وڪیلش باشی

قصه اش ستودنی است…♥️

✨️وقتی همه چیز به خودت سپرده میشه

میدونم که برنامه ریزیت حرف نداره✨️

✨️خدایا امور دنیا و آخرت مون رو به تو سپردیم.✨️

پس به نام خدا شروع میکنم

سلام جان من  🌻  عزیزان دل  🌿  خوش اومدین...

اگر مایل بودین صفحه اول تاپیک رو مطالعه کنید

ختم قرآن در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

☘ ذکر «لاحول و لا قوه الا بالله»

🌷 رسول اکرم (صلی الله علیه و آله و سلم) فرمود :

🖋 ذکر «لاحول و لاقوه الا بالله» نود و نه درد را شفا می دهد که ساده ترین آنها اندوه است.»

امام محمد باقر می فرمایند: وقتی مهدی عج♥️ وارد کوفه می شود،بر فراز منبر قرار می گیرد، سخن آغاز می کند ، در حالی که مردم از شدت شوقِ دیدارش آنچنان می گِریَند که از شدت گریه نمی فهمند امام عج چه می فرمایند.یعنی میشه ما هم اون روز باشیم؟😭 خداوندا شکرت که دیدی قلبم اومده سمتت بهم نشونه دادی 😭 حضرتم امامم مهدی عج آمدن به خواب من 😭😭 شوق و فقط شوق در گفتارشان منو به سمت دیگری از زندگیم کشاند😭😭یادم نمیره قول میدم یادم بمونه تموم حرفاتو 😭😭😭😭                ختم قرآن در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید.   https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

@mlita91‍ 

@z1m2‍ 

@booooooo‍ 

@khnom_moalem‍ 

@rrrrr111

خُـღـ✨ـدایا

قصه وڪالت را زیاد شنیده ام

اما قصه وڪیلےچون تورا   نه..!

تو ڪہ وڪیل باشے

همه حق ها گرفتنےاست

پرونده اےڪہ تو وڪیلش باشی

قصه اش ستودنی است…♥️

✨️وقتی همه چیز به خودت سپرده میشه

میدونم که برنامه ریزیت حرف نداره✨️

✨️خدایا امور دنیا و آخرت مون رو به تو سپردیم.✨️

پس به نام خدا شروع میکنم

سلام جان من  🌻  عزیزان دل  🌿  خوش اومدین...

اگر مایل بودین صفحه اول تاپیک رو مطالعه کنید

ختم قرآن در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

اتفاقا عربی اصلا پیچیده خیلیم قابل فهمه

نه قشنگم عربی زبون پیچیده ای هست 

معنی ساده ای که شما میگید ترجمه کامل و مفهوم کاملش نیست. 

میدونی خدا خیلی دوسِت داره؟اره تو خود تو.اماما هم دوسِت دارن. امام زمان (عج)هرروز تو دعاهاشون برامون دعا میکنن که عاقبت بخیر شیم.نمیشه یدونه صلوات بفرستیم و بهشون هدیه کنیم؟یا ۳ تا سوره توحید؟کلا یه دقیقه هم وقتت رو نمیگیره🌺ولی هم خدا رو خوشحال میکنی هم امامت رو🌺هیچوقت هیچوقت هم ناامید نباش ناامیدی کار شیطونه و بزرگ ترین گناه خدا مارو بیهوده خلق نکرده که ولمون کنه💚گه خواستی و قابل دونستی بگو برات صلوات بفرستم🌺

◀️ اَللّهُ وَليُ الَّذینَ آمَنوا یُخرِجُهُمْ مِنَ الْظُلُماتِ اِلَی الْنور

🌷خداوند عظیم الشان :
✅اگر خودت را خداگونه درست کردی من هم تا شب هزاران بار شیطان و شیطان صفت و نفس و دنیا بخواهند تو را به ظلمت بکشند، من نمی گذارم.

استاد :
#شیخ_علی_اکبر_تهرانی

امام محمد باقر می فرمایند: وقتی مهدی عج♥️ وارد کوفه می شود،بر فراز منبر قرار می گیرد، سخن آغاز می کند ، در حالی که مردم از شدت شوقِ دیدارش آنچنان می گِریَند که از شدت گریه نمی فهمند امام عج چه می فرمایند.یعنی میشه ما هم اون روز باشیم؟😭 خداوندا شکرت که دیدی قلبم اومده سمتت بهم نشونه دادی 😭 حضرتم امامم مهدی عج آمدن به خواب من 😭😭 شوق و فقط شوق در گفتارشان منو به سمت دیگری از زندگیم کشاند😭😭یادم نمیره قول میدم یادم بمونه تموم حرفاتو 😭😭😭😭                ختم قرآن در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید.   https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

مگه زمان پیامبر ثروت ها مساوی تقسیم شده بود ؟ باور نمیکنم

بله عزیزم. حتی اقوام پیامبر یا سران قومیت ها سهم یکسان از بیت المال داشتن مثل همه مردم و هیچ کدوم رو پیامبر به خاطر جایگاه اجتماعی برتری نداد هنگام تقسیم ثروت. برای همین خیلیا به ایشون اعتراض می کردن

میدونی خدا خیلی دوسِت داره؟اره تو خود تو.اماما هم دوسِت دارن. امام زمان (عج)هرروز تو دعاهاشون برامون دعا میکنن که عاقبت بخیر شیم.نمیشه یدونه صلوات بفرستیم و بهشون هدیه کنیم؟یا ۳ تا سوره توحید؟کلا یه دقیقه هم وقتت رو نمیگیره🌺ولی هم خدا رو خوشحال میکنی هم امامت رو🌺هیچوقت هیچوقت هم ناامید نباش ناامیدی کار شیطونه و بزرگ ترین گناه خدا مارو بیهوده خلق نکرده که ولمون کنه💚گه خواستی و قابل دونستی بگو برات صلوات بفرستم🌺

◀️ اَللّهُ وَليُ الَّذینَ آمَنوا یُخرِجُهُمْ مِنَ الْظُلُماتِ اِلَی الْنور 🌷خداوند عظیم الشان :✅اگر ...

قربون خدای مهربونم برم🥰🥲

#آخرالزمان

🕋رسول الله (صلی الله علیه و آله وسلم) در حجة الوداع حلقه در خانه کعبه را گرفت و فرمود:

💠به خدایی که جانم در دست اوست در آخر الزمان مسجدها شلوغ هستند صف‌ها زیاد است و بدن‌ها به هم چسبیده اما دل‌ها از هم دور است.

⭕️در آن زمان مردان امت من زینت می‌کنند، زندگی‌هاشان همه با نزول است، دنیا را خیلی بزرگ می‌شمارند و آخرت را کوچک می‌دانند.

کاملا مخالفم

خب شما به قرآن اعتقاد دارید بله؟ خب در خود قرآن اسم پیامبر برده شده درست؟ و از خود پیامبر هم حدیث ثقلین هست که اهل بیت و قرآن از هم جدا نمیشوند عزیزم شما هرچقدر هم که تلاش کنی نمیتونید به تفسیر و مفهوم قرآن بدون احدیثی که از اهل بیت اومده و شرح موضوع دادن برسید. 

به شناخت کاملی نمی رسید...

🔴 شيطان در آخرالزمان با تمام توان خود می‌تازد...✍ #آخرالزمان چون نزديك نابودی ابليس است ، تمام سعی و تلاش خود را برای تأخير در ظهور و گمراهی مردمان به كار خواهد بست . آنقدر در #آخرالزمان اين مسائل رونق می‌گيرد كه وقتی ندای آسمانی به نفع امام زمان علیه‌السلام بلند می‌شود ، نعره‌ای هم از جانب شيطان شنيده می‌شود كه بعضی‌ها ، حق و باطل را اشتباه می‌كنند .•┈••‍ 

💔چرا دلهای ما برای شنیدن بدون واسطه حدیث از دهان مطهر معصوم تنگ نشده است؟؟ چرا برای ظهور امام مهدی ...

جمله اولتون حرف دل من بود.
بزرگترین دعا و آرزوی من اینه که:
امسال همه با هم ظهور امام زمان رو جشن بگیریم!
و همه بریم خدمت امام زمان
مستقیم از امام درس بندگی خدا و چگونگی به دست اوردن همه خوبیها و فضیلتهای اخلاقی
و رسیدن به سعادت دنیا و آخرت رو یاد بگیریم.
بریم با مهربانترین فرد عالم
غم فراق و هجران رو مستقیم در میون بذاریم
و مورد مهر و محبت بی واسطه امام زمان قرار بگیریم
و بعد از سالها غم و ترس و اضطراب و نگرانی،
به آرامش واقعی و خیر و عافیت دنیا و آخرت در خدمت امام برسیم.

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.

مولا حان ،آقای من سرور من.

اکثر ما خاکستری هستیم ،نه اونقدر خوبیم و نه اونقدرها بد 

کمکمون کن به طرف سپیدی بریم به طرف نور 

کمکمون کن سپیدی درونمون بر سیاهی درونمون غلبه پیدا کنه 

.من آنقدر معمولی هستم که هیچ کس شیفته ی حرف زدنم نشود،قلب هیچ کس با دیدنم نلرزد،کسی برای چشم هایم نمیردو شعری در وصف پیچ و خم گیسوانم سروده نشود...من آنقدر معمولی هستم که هیچ کس با خندیدنم ته دلش ضعف نرود،هیچ کس از نبودنم غصه اش نگیرد وجای خالیم توی ذوق نزند...من یک آدم معمولی هستم،حتی از معمولی هم معمولی تر،ولی دوست داشتن را بلدم،اینکه با تمام وجودم یک نفر را دوست داشته باشم بلدم،اینکه برای بودنش و ماندنش از جان و دل مایه بگذارم هم بلدم....