2777
2789
عنوان

من‌موقع زایمان تنهام چه توصیه ای دارین

| مشاهده متن کامل بحث + 5214 بازدید | 222 پست
تازه رفته سر کار جدیدخیلی میترسه از صابکارش

عزیزم کاری که نتونه یه روز مرخصی بگیره اونم واسه همچین روزمهمی به نظرم کار مناسبی نیست ،روز زایمان باید باشه اومدیما کارت اورژانسی شد و باید سز میشدی ،نگهت دارند تا شوهرت بیاد رصایت بده؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طبیعی زایمان کردی؟من طبیعی بودم حتما کمک لازمه تا چند روز اول ادم بچه دنیا اورده به همین راحتی هم نی ...

بنطرت تا چند روز

زندگی بهم ثابت کردهیچ چیز از هیچ کس بعید نیست🥺💔😓

نگران نباش من خواهرم بچه دومش سزارین بود ی راست رفت خونه ش تنها بود دخترشم کلاس اول بود کمکش میکرد . چقدر نگرانی ‌ . اطرافیان خودشون میان کمک . نیومدنم خدا کمکت میکنه طبیعی که باشی خودت میتونی غذا درست کنی من مشکلی نداشتم . 

عزیزم من سزارین بودم پوشک و اینا دخترم کلاس دوم بود میداد دستم منم عوضش میکردم دوروز ظهرا همسرم غذا شب درست میکرد برای فردا بیشتر آبگوشت گوشت حیوانی شب ها سفارش میدادم از بیرون بر دوروز سختم بود بعدش درست شدم با وجود مادر داشتم ولی نیومدن چون بچه سومم بود و سه تاش دختر اهمیت ندادن ولی همسرم مثل خود پشتم بود گذشت

عزیزم با مشورت پزشکت اول کارهایی که لازمه انجام بده که زایمانت راحت باشه و بخیه نخوری ،چون اگه راحت ...

اره دارم ورزش میکنم البته خیلی کم

پیاده روی

دعا میکنم 

قران میخونم

خدادکمکم کنه

یادمه شب اول از بیمارستان اومدم اینقدر هلاک آب بودم مامانم اومده بود سربینه نگاهم نکرد بابام فرداش عصبی شد گفت اومدی بخور بخاب که شوهرش غذا درست کنه مراقب کنه توهم هیچی بردش خونه

الهی عززیزم ناراحت شدم.😔خواهر نداری؟یا خواهر شوهر ؟

مادرشوهدم هیت ولی خیلی فصولی میکنه بیاد همش‌میگه چرا مادرت نیومد 

روحیه تو بدتر بهم‌میریزه

نمیگم که اون‌ازم‌مراقبت‌کنه یا بچه رو عوص‌کنه کهمیگم‌ینی بگم‌ابی چیزی‌بده دستم

خوب تو روزای اول واقعا یکی رو نیاز داری که کارای بچه رو انجام بده . یه بزرگسال 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚

برای زمانی هم که میای خونه حتما خرما و چیز های شیرین خونه داشته باش. حتما مراقب باش غذاهایی که میخوری یا از الان فریز میکنی به هیچ عنوان نفاخ نباشن که نخای با اون شرایط روز های اول دلپیچه و گریه بچه هم اضافه بشه و اذیت بشی، چند روز اول اگه جای خوب میشناسی برای خودت غذاهای کبابی سفارش بده 

یا مثلا خودت آماده کن بزاری رو گاز بپزه بخوری، گوشت آبپز هم خوبه هم نفخ نداره هم مقویه، بلدرچین هم خیلی مقویه. 

رازیانه و زیره و عرق نعنا حتما توخونه داشته باش هم رازیانه خیلی شیر رو زیاد میکنه هم دلدرد بچه رو رد میکنه، نبات هم حتما خونه داشته باش . من خودم رازیانه و زیره رو میریختم توی یه قابلمه کوچیک و یه تیکه نبات مینداختم یکم میجوشید و جوشنده اینا رو باهم میخوردم.

میوه هایی که ویتامین سی دارن به بهبود زخم خیلی کمک میکنن، و قرص آهن هم همینطور. نوار بهداشتی و شورت هم زیاد برای خودت توی خونه داشته باش.

الهی عزیزم ،چقد سخته تنهایی ،کدوم شهری ؟خیلی سخته ولی حتما خدا کمکت می‌کنه امیدوارم انقد زایمانت راح ...

اره دخترم هست

ولی از خدا میخام اون ی هفته‌رو بتونه از پس مشقاش بربیاد